maandag 11 februari 2019

Regenpijp rechthoekig

Ontdek nu ons brede assortiment regenpijpen of vraag vakkundig advies. Regenpijpen van PVC in alle maten. Zinken regenpijpen met toebehoren. Wil je een zinken regenpijp kopen voor aan jouw dakgoot? Ben je op zoek naar een zinken regenpijp die een langere tijd mee gaat?


En wil je een sterke en kwalitatieve zinken regenpijp met vierkante uitstraling en een afmeting van 80x80mm?

Dan ben je bij Dakgootwinkel. Als u een hemelwaterafvoer wilt aanleggen, kunt u eenvoudig de hulpstukken en regenpijp monteren. U hoeft enkel de verschillende onderdelen in elkaar te schuiven. Hierdoor ontstaat direct een waterdichte verbinding. De regenpijp zet u met beugels eenvoudig vast aan uw woning of schuur.


Zo blijft het systeem goed vastzitten. Een zinken regenpijp is een aanwinst voor uw huis. De hemelwaterafvoer is een belangrijk onderdeel van elke woning.


Het kan de kans op lekkages en andere waterschade verminderen door het water af te voeren naar bijvoorbeeld het riool.

Met een zinken regenpijp bent u goed bestand tegen het neerslachtige weer. Een vierkante regenpijp zien we steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld. Wildkamp heeft een compleet assortiment vierkante hemelwaterafvoer.


Bij de vierkante afvoerbuizen horen natuurlijk ook vierkante muurbeugels, moffen en bochten. Alleen geschikt voor verticale plaatsing aan de gevel voor de snelle en makkelijke afvoer van regenwater Voor 16. Eenvoudig online bestellen. Een gemiddelde regenpijp heeft een diameter van 70–1mm, wat overeenkomt met ongeveer 40–cm².


Tegenwoordig worden regenwaterafvoeren soms weer afgekoppeld van de hoofdriolering. De zinken regenpijp bij Dakgootwinkel. Wil je dus eenvoudig en snel een zinken regenpijp in huis hebben?


Bekijk dan jouw mogelijkheden bij Dakgootwinkel. Hemelwaterafvoeren, ondereinden of regenwaterafvoeren vindt u letterlijk in alle soorten en maten. De Rapido Quattro regenton vulautomaat is geschikt voor montage in een vierkante regenpijp.


De afvoerbuis, ook wel regenpijp genoem is gemaakt van pvc en heeft gladde einden. De hwa buis heeft een wanddikte van mm. Voor verbindingen en aftakkingen kunnen hulpstukken met lijm- of manchetverbinding gebruikt worden.


Deze zinken stadsuitlopen kunnen op een 70mm, 80mm of een 100mm regenpijp worden aangesloten. De maat 60x100mm is van de rechthoekige koker. Deze wordt om de afvoerpijp geschoven die van het platte dak komt en uit de muur steekt.

De afvoerpijp die uit de muur steekt is meestal van lood of aluminium. Dat geldt ook voor de regenpijp. Heb je genoeg regenpijpen voor een goede hemelwaterafvoer?


En heb je al eens gedacht aan een regenton in jouw tuin? Met het opgevangen water kun je bijvoorbeeld de tuin sproeien. Kunststof dakgoten of dakgoot PVC.


Wij verkopen professionele bladvangers geschikt voor dakgoten, regenpijpen of plat dak afvoeren. Vierkante hemelwaterafvoer vormen een mooie, stijlvolle toepassing bij moderne gebouwen en worden geprezen door architecten. Voor een huis, tuinhuis of schuur is een dakgoot essentieel.


Een dakgoot heb je nodig om regenwater of ander hemelwater makkelijk naar de grond af te voeren. Een dakgoot verzamelt het water en leidt het via de regenpijp naar het riool, je tuin, óf naar je regenton! Maar niets zo vervelend als een dakgoot die lekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts