maandag 24 december 2018

Zitkussen op maat

Zitkussen op maat

Maak een keuze uit 1kleuren en stoffen. Bestel in eenvoudige stappen! De Goedkoopste in Nederland! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Zitkussen op maat

Online zitkussen op maat kopen. U kunt het zitkussen op maat kopen op het moment dat u weet welke vorm u wenst te bestellen, u de afmetingen door kunt geven en u een goed beeld heeft van de gewenste kleur. Gaat het om een regulier zitkussen of een van de plof zitkussens op maat ? Levertijd binnen werkdagen. Het zitkussen krijgt zijn strakke vorm doordat het gevuld wordt met een blok polyether of koudschuim. Hierdoor is dit kussen ook precies op maat en heeft het een perfecte pasvorm.


Al twee keer een mooi zitkussen op maat besteld. We zijn zeer tevreden over de producten en de service! Fijne gebruiksvriendelijke website, heel veel keuze, snelle en prettige communicatie, snelle levering, goede kwaliteit, gratis proefstalen aanvragen.


Stel topkwaliteit kussens zelf samen! Je kunt simpel de maten bepalen, het materiaal kiezen, de vorm en binnen een paar klikken wordt de productie van je kussen op maat in gang gezet. Scherp geprijsd , gratis kleurstalen en snel in huis. Kussens op maat in elke gewenste vorm en afmeting! Op zoek naar zitkussens op maat ? Ontwerp ze hier helemaal zelf.


Bepaal maat , vulling, stof en kleur. Zo creëer je jouw unieke zitkussen. Of je nu een effen tuinkussen wilt of op zoek bent naar een trendy print, er is genoeg keuze! Kijk goed naar de maat van je nieuwe tuinstoelen voor je tuinkussens aanschaft.


In één van de winkels bij jou in de buurt helpen onze medewerkers je graag. Voor een make-over van je tuin, hoef je niet meteen nieuw meubilair te kopen. De keuze is letterlijk reuze, omdat je zelf alle kenmerken zoals dikte, vulling, kleur en vorm bepaalt.


Een zitkussen voor binnen of buiten is allebei mogelijk. Voor je stoel(en), maar ook loungekussens op maat of tuinbank maak je je zitkussen op maat bij ons in een handomdraai. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Zitkussen op maat

Bekijk ons gehele baby kind assortiment online. Bij de keuze van een zitkussen is het uiteraard belangrijk om de juiste maat en vorm te kiezen. Per kussen staat zowel de confectiemaat als de werkelijke maat vermeld. De confectiemaat is de maat die de fabrikant hanteert en is gebaseerd op de afmeting van de stof die gebruikt wordt.


Wanneer u de maat wil invoeren van een strak kussen dan hebben wij de lengte x diepte x dikte nodig ( in cm. ). Als u een comfortabel zitkussen wil dan adviseren wij een minimale dikte van cm. Bij een zitkussen is het comfort afhankelijk van zijn vulling. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van zitkussens. Zitkussen op maat bestellen doe je bij Kussenallure.


Zitkussen op maat

We leveren binnen dagen uw zitkussen aan huis. Stel in een aantal eenvoudige stappen je kussens op maat samen. Voor zowel binnen als buiten geschikt. Kies het kussen model, bepaal de maatvoering en kies het schuim en de stof. Vele mogelijkheden en eenvoudig kussens op maat besteld.


Wij verkopen kussens in minimaal 1verschillende kleuren. Alle kussens zijn gestoffeerd met een pu stof wat een lichtechtheid heeft van 7. Keuze uit meer dan 1kleuren. Meer dan jaar jouw Kussen specialist! Hier maakt u uw zitkussen helemaal op maat.


Het rug kussen wordt gemaakt met een lange rits op de lengte. We bieden verschillende diktes en twee verschillende vullingen aan: SGschuimrubber en HRmedium koudschuim. Familiebedrijf met jaar ervaring. Gratis bezorging vanaf €1en snelle levering! Dankzij dit zitkussen Ferran zit je lekker zacht in je stoel.


Gebruik het voor op je eetkamerstoel of tuinstoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts