maandag 31 december 2018

Stof kussens

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit.


Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!

Bekijk hier welke stof het meest geschikt is voor de kussens in jouw ontwerp. Elke stof heeft zijn eigen specifieke eigenschappen zoals strak, met motiefje of een grove weving. Alle stoffen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om altijd eerst een gratis kleurstaal te bestellen. Het bekleden van meubels of het maken van decoratie.


Met stof kunt u uw interieur verfraaien. Groot assortiment, hoge kwaliteit Bij de Stoffenkraam vindt u een groot assortiment interieurstoffen van een goede kwaliteit. Door de wekelijkse aanvoer van nieuwe stoffen bent u verzekerd dat u kunt kiezen uit de stoffen van de laatste trends.

Zelf kussens maken is relatief makkelijk, daarnaast is het een goedkope optie en kunt u regelmatig afwisselen. In het assortiment van de Stoffenkraam vindt u veel geschikte kussen stoffen van verschillende materialen, kleuren en prints. Onze stoffen zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken!


Voor elke toepassing zit er een geschikte stof tussen waar wij kussens op maat mee kunnen produceren. Allereerst is het van belang om te bepalen wat je mooi vind. Welke stof je moet kiezen? In de eerste plaats hangt het ervan af van wat je mooi vindt. Maar ook hóe je de kussens gebruikt is erg belangrijk.


Als je kussens buiten liggen moeten ze goed bestand zijn tegen regen en liever niet verkleuren door de zon. Bij intensief gebruik kies je het beste voor een steviger stof. Patchwork kussens in diverse maten, kleuren en stofsoorten: u vindt ze bij Merel in Wonderland!


Een veelvoorkomende stof op de sierkussens, is leer. Onze zonwerende Berlin stof is glad geweven, maar toch ietsje gemeleerd. Dit geeft uw kussens een unieke uitstraling van perfecte kwaliteit. Ook verkrijgbaar in streep print.


Misschien wel de meest verkochte stof voor (buiten) kussens is de Sunbrella stof. Hij is ook van onze favorieten.

Gegarandeerd jarenlang plezier! Waterafstotende stoffen in verschillende kwaliteiten online verkrijgbaar. Om uw kussen samen te stellen kunt u klikken op de onderstaande knop. Als de stof gewassen is, moet deze aan de lijn gedroogd worden. Ontdek ons unieke assortiment kussens.


Maak van jouw huis jouw thuis. Design van gerenommeerde merken. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Kussens maken het niet alleen heel gezellig, maar zijn door motief en kleur ook doorslaggevend voor de sfeer en het ruimteconcept.


En niets is sneller genaaid dan een nieuwe kussensloop van stof. Daarom vindt u bij ons in de shop een groot assortiment kussenstoffen per meter. Of het nu gaat om kussens in de woonkamer, slaapkamer, logeerkamer, kinderkamer of een andere kamer of hal, met de juiste sierkussens zet u de sfeer.


Bij ons vindt u altijd het sierkussen dat past bij uw interieur. Kussens in verschillende afmetingen ( kussen 45x4 kussen 40x5 kussen 50x5 kussen 80x80), wisselende kussenstoffen en dessins. Stel topkwaliteit kussens zelf samen! Kussens op maat hebben als voordeel dat je ze volledig qua vorm, kleur, stof en dikte zelf kunt samenstellen. Je kunt simpel de maten bepalen, het materiaal kiezen, de vorm en binnen een paar klikken wordt de productie van je kussen op maat in gang gezet.


Eigenschappen Dralon kussens : Dralon stoffen verkleuren niet snel. Om de kwaliteit van een stof uit te drukken wordt ook vaak het gewicht per vierkante meter gehanteerd. Er geldt dan: hoe zwaarder de stof , des te beter de kwaliteit (mits het gaat om dezelfde stofsoorten). De luxe Havana serie is gemaakt van Dralon. Deze stoffen zijn beter bestand tegen de weersinvloeden.


Bovendien zijn de kussens van de Havana serie uitgevoerd met een rits. Mocht het kussen vies worden, dan kunt u deze gemakkelijker schoon maken. Knip een rechthoek uit de lap stof van x 1cm.


Markeer met krijt de vouwen aan de verkeerde kant van de stof. Bij NN Stoffen vindt u effen, design en outdoor meubelstoffen zoals Sunproof Cartenza outdoor stoffen. Tevens hebben wij een collectie van Skai leer en Gobelin stoffen , deze stoffen lenen zich ook uitstekend voor meubelbekleding. Onze meubelstoffen zijn geschikt voor het stofferen van stoelen, banken en kussens.


De mooiste kussens en sierkussens. Op zoek naar leuke, goedkope kussens en sierkussens voor op je bank of andere plek in huis? Bij Kwantum ben je aan het juiste adres!


Bekijk onze leuke én zeer voordelige collectie sierkussentjes, in allerei kleuren, soorten en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een imitatiebont kussen of een kussen met print. Bontshop is de plaats voor imitatiebont, wij bieden bont aan dat bijna niet van echt te onderscheiden is. We hebben de grootste collectie van heel Europa!


Vandaag bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts