maandag 31 december 2018

Gordijnrails plafond

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €274. Zoek naar gordijn rails op de nieuwe KensaQ. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Als je de rail direct aan het plafond wilt bevestigen, moet je tuimelpluggen gebruiken om de steunen te kunnen bevestigen op plaatsen waar geen plafondbalk zit.


Boor gaten in het plafond (diameter als die van het tuimeldeel van de plug). Steek de plug diep in het gat, zodat het verende tuimeldeel in de holle ruimte achter het plafond uitklapt. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen!


Gordijnrails kopen bij Praxis. Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafond , op de muur of in het kozijn ophangen. Alles voor een aangeklede ruimte.


Haak de gordijnen daarna in de glijders. De meeste op maat gemaakte gordijnen hebben een haakje in het plooiband wat naar boven en beneden kan glijden. Op deze manier kun je de gordijnen stellen. Dichter op het plafond of juist minder dicht tegen het plafond aan. Nu de plek en breedte van de rail is bepaal kunt u gaten gaan boren voor de plafond - of wandsteunen.


Meet met een rolmaat de totale breedte van de gordijnrail of roede op. Geef vervolgens met een potlood de plaats op de wand of plafond aan waar u de gordijnrails gaat ophangen. Controleer met een waterpas of de getekende lijn recht loopt. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie.


Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Hiertegen kunt u dan de railhouders plaatsen met gewone schroeven. Als u er toch voor kiest om de gordijnrails direct tegen het plafond te plaatsen, moet u gebruik maken van pluggen en wel van de zogenaamde tuimelpluggen. Zo kunt u ook op plaatsen waar geen plafondbalk zit de railhouders goed en stevig bevestigen.


Eenvoudig online bestellen. Werk de gordijnrails mooi weg in het stucwerk van het nieuwe plafond. VIDGA gordijnrails bieden je nieuwe ophangmogelijkheden voor je gordijnen of paneelgordijnen. Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren. Zo kan je gordijnen ook als scheidingswand gebruiken en verschillende lagen combineren met de drievoudige rail.


In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails. Het gordijn gaat soepel door de gordijnrails. Ook bij een rail met bochten! Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat.


Bij KARWEI kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een erker of een uitbouw die rond aflopen, dan kunnen wij voor jou gordijnrails maken, voorzien van één of meerdere bochten. Decoline biedt een uitgebreid gamma aan gordijnrails voor elk type raamdecoratie, gaande van lichte transparante gordijnen tot zware gevoerde overgordijnen. Wij bieden voor elk type ondergron zowel muur- als plafondbevestiging, een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en met de fijnste afwerking.


Ik heb een gipsplafond waaraan gordijnrails heeft gehangen. Ik wilde vanmorgen deze nieuwe rails ophangen, maar de schroeven hebben niet echt overtuigend grip in het gips (oude schroefgaten met pluggen gebruikt). Stap 1: Draai de U-rail om, klik de plafond steun op de rails.


Gordijnrails plafond

Stap 2: Schuif het gewenste aantal U-rail glijders in de schacht. Stap 3: schuif de eindkap aan het einde van de rail, en tik deze indien nodig stevig aan met een hamer. Draai het haakje rechtsom aan tot deze goed vast zit.


Een gordijnrailsysteem of een roede systeem zijn dé basis voor het goed ophangen van uw gordijnen. Daarom levert Home Design Shops speciaal voor u roedes en gordijnrails op maat! Als je gordijnen wilt gaan ophangen om privacy te creëren of om licht buiten te sluiten, heb je gordijnrails nodig. Het ophangen van de rails is heel gemakkelijk.


Zaag de rails op maat en bevestig de rails aan het plafond of meteen op het kozijn. Daarna kun je meteen de gordijnen ophangen. Bepaal het midden van het raamkozijn en markeer (met een winkel- of hoekhaak) het midden op het plafond. Vanuit dat midden meet je de beugelafstand naar links en naar rechts. Let op de beugelafstand van het raam voor voldoende vrijloop van de gordijnen.


Plafondbeugels zijn ook verkrijgbaar voor dubbele gordijnrails.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts