dinsdag 18 december 2018

Ekodur verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. De verfmakers van Rigo Verffabriek zijn er in geslaagd om een compleet assortiment watergedragen schildersverven te maken die verwerken als oplosmiddelhoudende verf , maar het niet zijn!


En daarom blijven ze stralend wit, dat is toch net tovenarij? Is een probleemoplosser voor een breed scala moeilijk te schilderen ondergronden en is licht corrosiewerend. Tevens snel overschilderbaar met water- en terpentine verdunbare verven.

Ekodur Aflak Interieur Satijn Ekodur Aflak Interieur Satijn is een watergedragen sterke en krasvaste PU-aflak voor binnen. Is door de goede kwast- en rol weerstand prettig te verwerken. Ekodur , de watergedragen schildersverf van Evert Koning. In mat, hoogglans of zijdeglans, alle kleuren.


Ekodur (in wit of uit wit gemengd) dekt beter dan de watergedragen verf van bijvoorbeeld Sigma. Ook de vloei, krastvaste en vuilwerende teflon-formulering passen bij dit topproduct. EKODUR AFLAK 2K INTERIEUR is een zeer sterke aflak voor binnen. Is prettig te verwerken, heeft een goede open tij een mooie strakke vloeiing en is goed dekkend. Beschikt over hoogbestendige eigenschappen, waaronder een aanzienlijk betere bescherming tegen handvetten dan de componentige watergedragen verven.


EKODUR INTERIEUR AFLAK 2K is een zeer sterke aflak voor binnen. Ekodur Interieur is een sterke, krasvaste, glanzende aflak voor binnen. Heeft een goede dekking, vloeiing en een gunstige open tijd.


EKODUR 2K zorgt voor een luxe en mooie afwerking. Is snel droog, een snelle doorharding en snel overschilderbaar. Is ‘na de juiste menging van de componenten’ prettig te verwerken, heeft een verlengde open tij is geurarm, heeft een mooie strakke vloeiing en is goed dekkend.


Vanaf het begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met stran schepen, duinen en industrie en een aanpakkers mentaliteit.

RIGO Verffabriek is een familiebedrijf. De naam RIGO is afgeleid van Gonda Ris, de vrouw van oprichter Henk van Westerhoven. Met de verfkennis van Henk, de ondernemerszin van Gonda en een gezamenlijke eigenwijshei onderscheidden ze zich al snel met slimme, eigentijdse producten. Ekodur hout verf wit 1L Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.


IJzer en staal behandeld: Ondeugdelijke verflagen verwijderen. Het gehele werk reinigen (eventuele oxidatie goed verwijderen), reinigen, ontvetten en mat schuren. Het staalwerk van verf en roest ontdaan direct behandelen met lagen EKODUR VAST!


HECHTPRIMER Is een superhechtende watergedragen primer met een snelle droging en doorharding. En is snel overschilderbaar met water- en terpentine verdunbare verven. Is geurarm, onverzeepbaar, goed elastisch en watervast. Bij EKODUR is het belangrijk om de verf ‘vol’ op te zetten.


Een aanbevolen laagdikte is ca. Dit maakt het mogelijk goed ‘nat-in-nat’ te werken. Strijk niet te lang door in de natte verf. Het begrip verf is een breed begrip. Verf online kopen bij Nicolaas.


En als erkend Sikkens Specialist hebben wij verstand van zaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts