maandag 17 december 2018

Interieurarchitect groningen

Gratis Offertes in Maar Minuten Unieke Aanbiedingen op de Mail! Vergelijk de Best Beoordeelde Architecten. Alle beschikbare appartementen! Bent u op zoek naar een interieurarchitect voor het verwezenlijken van uw interieurwensen? Het scheppen van ruimtelijke bouwsels legde de basis voor mijn bestaan als binnenhuisarchitect.


Interieurarchitect groningen

Ik zag en zie de mogelijkheden, ik zie met welke – soms kleine, soms grotere ingrepen – een ruimte beter gaat functioneren voor de gebruikers ervan. Dus werd ik interieurarchitect. Groningen is voor mij een stad waar uitersten bij elkaar komen. De kracht van een interieur schuilt in rust. Een interieurs is meer dan alleen een verzameling elementen, maar ook de indeling en architectuur zorgen er uiteindelijk.


Vijf verdiepingen met designklassiekers, eigentijdse en vernieuwende ontwerpen. Een collectie meubelen, raambekleding, verlichting, vloeren en accessoires is zorgvuldig samengesteld uit Nederlandse en internationale topmerken. Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft. Hoewel een eerste schets nog alle kanten op kan, geeft hij vaak wel de kern weer van het antwoord op de door de opdrachtgever gestelde vraag. Het is de kunst, en de opgave aan de interieurarchitect , om de essentie van het ontwerp gedurende de uitwerking en realisatie, te bewaken en te versterken.


Van tekening tot afgerond project. Niet alleen met zijn collectie en presentatie – die is altijd al uitzonderlijk – maar vooral met de prijskaartjes. Van kleine aanpassingen in het interieur en exterieur, tot volledige verbouwing.


Nergens discreet weggemoffelde miniatuur-labeltjes. Marcus Petstra, de man achter MarcusMaakt, is ruimtelijk vormgever en interieurarchitect. Hij ontwerpt en bouwt meubels en verzorgt inrichtingen in opdracht, maar werkt ook aan eigen producten.


Marcus laat zich inspireren door techniek, materiaal, de identiteit van de opdrachtgever en de relatie tussen meubels en de ruimte. Van kleine interieuraanpassingen en uitbreidingen tot volledige verbouwingen. Hesther Buunk werkt met veel plezier aan heel diverse opdrachten. Een kerk, een lingeriewinkel, het clubhuis van een hockeyvereniging, een expositie voor Dierenpark Emmen, de verbouw van een tandartspraktijk tot woning, een greep uit de uitgebreide portfolio. Graag maken wij voor u een 3D inrichtingsvoorstel.


Kijk op onze professionals pagina voor een totaaloverzicht van alle interieurdesigners en -architecten in Groningen. Waarom zou je een interieurarchitect inschakelen? We zien regelmatig prachtige designs voorbij komen in de woonbladen en op internet. Een andere kleur op de muur, de bank op een andere plek, alles kan jouw interieur een andere look geven, maar hoe geef je een ruimte net dat beetje extra, zodat het écht jouw plek wordt?


Interieurarchitect groningen

Vind een interieurarchitect of binnenhuisarchitect in uw omgeving. Het interieur was behoorlijk gedateerd en was rijp voor wat nieuwe impulsen en ideeën. Op zoek naar een opleiding op het gebied van interieurstyling of binnenhuisarchitectuur?


Dat kunnen wij alleen realiseren door onze opdrachtgever goed te leren kennen. Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormt voor ons dan ook de basis voor een goed ontwerp. Voor u gevonden in groningen. Een aantal bedrijven die u graag helpen zijn Max Parket VOF, Huisje, Boompje, Beestje en Huisje, Boompje, Beestje. Het bedrijf toont hun interieurarchitect groningen producten.


Interieurarchitect groningen

Producten van bedrijven uit groningen. Doorzoek het interieurarchitect nieuws uit de regio groningen. Bent u opzoek naar een professionele architect, die met u mee denkt en werkt met aandacht voor detail? Thomas de Gier houdt zich als interieurarchitect bezig met alle aspecten die te maken hebben met het interieur van uw woning of bedrijf.


Interieurarchitect Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts