dinsdag 11 december 2018

Hip behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Nu hoge korting op Hip kinderschoenen. Kinderschoenen van tot jaar. Gratis verzending vanaf € 4-.

Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Volg de trends en kleed je interieur aan met bijzonder of hip behang. Behang is tegenwoordig een zeer trendsettend mode product. Het loopt vooruit op komende trends en waar mode u laat stralen laat behang uw huis stralen.


Geef jouw huis jouw label mee. Onze ontwerpers hebben enkele designs ontworpen met eigentijdse motieven.

Wij zullen deze collectie in de toekomst verder uitbreiden. Naast eigen ontwerpen zijn er ook verschillende beeldmakers bij onze website aangesloten. Hieronder vallen fotograven, designers en kunstenaars. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.


Op zoek naar origineel behang , leuke shops, inspiratie of tips om zelf te behangen ? Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze soorten hip behang hebben we in voorraad. Dit trendy behang leveren we op werkdagen bestel voor 16. Een greep uit het behang dat hier te vinden is zijn behang met fotoprints, glanzend behang , graffiti behang , industrieel behang , retro behang en steden en gebouwen behang.


Met hip behang en trendy behang kan een kamer op smaakvolle wijze geheel of in combinatie met een ander behangpatroon bekleed worden.

Hip behang voor de woonkamer of slaapkamer. Aan te passen aan jouw wensen. Zij schilderde de prachtigste bloemstillevens die je bij ons als behang kunt bestellen. In elk formaat, scherp geprint en op hoge kwaliteit vliesbehang. Niets geeft zo snel zo’n groots effect in een kamer, inderdaad ik heb het over behang.


Met dit leuke behang voor de jongenskamers van Hip Huisje kun je helemaal los gaan en een super leuke kinderkamer maken. Kleurgebruik en wanddecoratie vormen een grote basis voor de sfeer in de baby- of kinderkamer. Er is volop keuze in behang , zowel in prints als kleuren. Een goede behangkeuze is afhankelijk van veel factoren. Wil je één muur behangen of meerdere muren?


Dit behang is een echte eye catcher. Van Eijffinger behang , Designers Guild en Graham Brown behang tot vrolijke Pip behang voor de kinderkamer en hip fotobehang behangen tips. Arthouse behang maakt behang voor kids en jeugd. Bestel in stappen en plaats in winkelwagen. Vul hier de maten van jouw muur in om een selectie te maken.


Behang Bunny is een vriendelijk, fris behang dat ook veel wordt toegepast in woonkamers en als kinderbehang. We pasen het ontwerp aan aan jouw wensen! Bij ESTAhome vind je een groot assortiment aan hip en stijlvol behang , fotobehang, stoffen en dekbedovertrekken.


We reizen de wereld over op zoek naar de nieuwste woon- en modetrends en vertalen deze in onze collecties. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts