dinsdag 25 december 2018

Draadglas keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Ophaallocaties of Verzending door Nederland! Vele opties en mogelijkheden. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. In normaal glas of figuurglas.


Draadglas kan zowel gekleurd als blank zijn. Het ingelegde draadraster houdt de glasscherven bijeen in geval van een breuk. Mocht het glas breken, dan houdt het draad raster de glasscherven bijeen.


De belangrijkste eigenschap van draadglas is de brandweerbaarheid.

Er is al draadglas vanaf € 3per m2. Klik hier om simpel je eigen deur samen te stellen en laat deze thuisbezorgen. Deuren zijn ook in onze winkels te bestellen. Dit type glas is verkrijgbaar in verschillende soorten, waarbij de structuur verschillend is.


De draden houden bij een eventuele breuk de glasscherven bij elkaar waardoor draadglas uitstekend geschikt is als veiligheidsglas. Dat heeft als voordeel dat het gaaswerk dat in de beglazing is verwerkt voorkomt dat glasscherven bij een eventuele breuk van het raam verspreid worden. Glazen keuken achterwanden hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen (zoals tegels en rvs) die gebruikt worden voor plaatsing tegen de keuken achterwand. Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen.


Speel met kleur en contrast om van de keuken een eye-catcher te maken. Kies daarom voor een kleur die duidelijk afsteekt bij de huidige kleur op de wand of kastdeurtjes. Door het glanzende effect van de hoogglans kleuren zal de keuken een hele frisse uitstraling krijgen en wordt de keuken nog meer een plek om te zijn.


Naast dat onze keukenwanden uniek zijn, bieden de glazen keukenwanden praktische voordelen. Keuken achterwanden van Edelglas zijn krasvast, van helder kristalglas gemaakt, brandwerend en schok en stoot bestendig. We kunnen de keuken achterwand voor u ‘harden’, zodat het glas uitstekend is bestand tegen temperatuurverschillen. Dit gaas zorgt ervoor dat dit glas erg inbraakwerend is.


N- draadglas : andere namen zijn Duits draadglas , Blank brute glad (O). Het heeft een lichte bobbeling. Als werkblad en achterwand van keukens.


Gehard veiligheidsglas is vijf maal sterker en kan de thermische spanningen van het kookgedeelte dan ook eenvoudig verdragen.

Dit glas is uitvoerbaar in vele kleuren en designs. Als keukenglas passen wij dit glas niet alleen toe als glazen werkbla maar ook glazen keuken achterwanden zijn een populair. Kan een glasplaat kopen die ik als achterwand wil bevestigen, alleen zit ik hiermee nog met een aantal vragen. De transparante keukenachterwanden zijn zeer geschikt om een wand of muur te beschermen tegen vocht, vet en etensresten.


De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden. Het glas wordt op maat gemaakt zodat het perfect in de keuken past. Uitgebreid assortiment spiegels, gehard glas, gelaagd glas, HR glas en glasartikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts