woensdag 19 december 2018

Inbouwspots met afstandsbediening

Inbouwspots met afstandsbediening

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Een Unieke eigen collectie bouwspots. Bestel met de laagste prijsgarantie! Voordelige inbouwspots op beslist.


Inbouwspots met afstandsbediening

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Assortiment dimbare led verlichting met afstandsbediening. Verschillende modellen wat betreft de bediening, losse afstandsbediening of voor vaste montage.


Draadloze Led spot met afstandsbediening. Bijna overal te monteren door de stick-on methode. Elke spot kan afzonderlijk gebruikt worden door erop te tikken.


Inbouwspots met afstandsbediening

Complete set met 6W Dual White dimbare kantelbare LED inbouw spots. Kies uw aantal op de detailpagina. De ultieme alles in één LED inbouwspot : Dimbaar en kleurtemperatuur variëren met de bijgeleverde 4-kanaals afstandsbediening. Deze vernieuwde draadloze LED spots zijn gemakkelijk en werkelijk overal te monteren met een simpele stick-on methode.


Je bedient de spots door erop te drukken of de handige afstandsbediening te gebruiken. Ledlogic is dé LED groothandel voor de zakelijke markt. Wij leveren aan bedrijven in Nederlan Duitsland en België.


Inbouwspots met afstandsbediening

Natuurlijk bieden wij alleen afstandsbedieningen aan die geschikt zijn voor de set. Zo zullen de RGBW sets altijd beschikken over een afstandsbediening met een kleurencirkel, die u voor Dual White lampen niet nodig heeft. Inbouwspot Easy met RGB LED en afstandsbediening kopen? Aansluiten gaat snel en makkelijk. Kan (bij een voldoende diepe inbouwspot ) zelfs achter een schakelaar.


De prijs is wel aan de hoge kant! Elke inbouwspot aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige inbouwspot aanbieding.


Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Nu zonder verzendkosten bestellen! Bekijk ons assortiment afstandsbedieningen van vele merken. De inbouwspotszijnop dezelfde eenvoudige manier te plaatsen als conventionele inbouwspots door middel van hetkliksysteem.


U kunt deze lamp in- en uitschakelen via uw bestaande wanddimmer, maar om gebruik te maken van alle mogelijkheden van deze inbouwspot wordt een afstandsbediening mee geleverd. Met de afstandsbediening bedient u eenvoudig de inbouwspot (s). U kunt kiezen voor een wandpaneel of bijvoorbeeld voor een afstandsbediening met 'touch' bediening of met drukknoppen. Het is een prima systeem, jammer dat er geen afstandsbediening met timer functie beschikbaar is zoals bij het DIO systeem. Let dan op het type plafond in je huis.


Wil je toch inbouwspots plaatsen in een huis met een betonnen plafon dan zul je het plafond iets moeten verlagen. LED inbouwspots dimbaar Dimbare LED inbouwspots met een warm witte lichtkleur, geschikt voor binnen en buiten. De spots zijn tevens als complete set met driver en aansluitsnoeren verkrijgbaar.


Als u geen afstandsbediening maar alleen een pulsdrukker gaat gebruiken dan kunt u ook onze 230V VK150Pdim module nemen. Programmeren van de 230V led dimmer: Met deze dimmer kunt u meer dan u denkt, u kunt diverse afstandsbedieningen aanleren om zo bijvoorbeeld op meerdere plekken hetzelfde te schakelen. Geen paniek, neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of chat en we helpen u graag het juiste LED lampje te vinden. LED inbouwspots kopen Ons specialisme ligt bij LED inbouwspots , we hebben vele armaturen en vele LED lampen gecombineerd tot één product zodat u niet hoeft te verdwalen in een wirwar van keuzes in lampen.


Met alle voordelen van dien. Ze zijn energiezuinig, creëren nauwelijks warmte en gaan lang mee. Op zoek naar verlichting in de keuken, het toilet, de badkamer of ergens anders in huis?


Sommige inbouwspots zijn dimbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts