maandag 24 december 2018

Velux rolgordijn s06

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Rolgordijnen voor elk merk dakraam.


Velux rolgordijn s06

Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Eenvoudig te Monteren, Ontdek nu! Super eenvoudig te monteren. Leverbaar in populaire kleuren. Gratis en snelle levering.


Velux S(13) Velux SK06. Alleen met GAMMA Voordeelpas. De verduisterende stof maakt de kamer geheel donker. Bovendien zorgt de reflecterende achterkant voor betere isolatie in de koude maanden.


Velux rolgordijn s06

Daarom is het rolgordijn uitermate geschikt voor dakramen op slaap- en zolderkamers. Wij hebben een B-merk vervangen voor een origineel velux , welke prima past en soepel werkt. Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering. De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden u zo goed als volledige verduistering, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van een volledig donkere kamer.


Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar u een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een verkwikkend dutje overdag. Het VELUX verduisterende rolgordijn is ideaal voor slaapkamers. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Dit betekende een smallere cassette en smallere zijgeleiding, zodat u zoveel mogelijk glasoppervlak kunt zien als het gordijn geopend is. Wanneer de koordjes van uw verduisterende rolgordijn gebroken zijn, willen wij u natuurlijk wel de juiste set offreren.


Goedkoper Dan In De Winkel. Een rolgordijn voor een dakraam is anders dan een gewoon rolgordijn. VELUX rolgordijn voor bescherming tegen ongewenste inkijk. Dat komt vooral doordat een dakraam schuin loopt.


Een gewoon rolgordijn hangt langs een gewoon, verticaal raam naar beneden. U kunt kiezen uit handbediende of elektrisch bediende (op netstroom of zonne-energie) verduisterende rolgordijnen waarmee u uw dakraam en rolgordijn met dezelfde wandschakelaar kunt bedienen. Voor de meest optimale dag en nacht situatie is de combinatie met het geplisseerde gordijn DFD de beste oplossing. Verduisterende rolgordijnen. Voor ieder VELUX dakraam is er gegarandeerd een rolgordijn.


Bijvoorbeeld: S, M0 M0 60 80 U08. Onze verduisterende rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is. Hoge kwaliteit verduisterend dakraamgordijn dat perfect in uw VELUX.


Zelf meten is dus niet nodig, de maatcode is bepalend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts