donderdag 20 december 2018

Dd lak de ijssel

Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestem zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom. Deze lak beschermt hout en epoxy tegen de inwerking van zonlicht. Double Coat Karaat Deze lak is ingekleurd om de houtkleuren teak, mahonie of eiken na te bootsen, of te versterken.


Dd lak de ijssel

DD Lak is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. DD Lak is krasvast, kleurecht, bestand tegen chemicaliën, weer, UV-straling, en heeft een langdurig glansbehoud. De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld. Hoe groter de massa, des te meer reactie warmte wordt ontwikkeld en des te korter de verwerkingstijd wordt.


Hoe hoger de omgevingstemperatuur, hoe korter de verwerkingstijd is. Moet ik DD Lak aflakken met een blanke lak ? De glans van DD Lak is zeer hoog en de lak is erg sterk. Double Coat heeft een uitstekende vloei en is kleurecht, met roller of kwast eenvoudig te verwerken. De gemengde lak (basis met verharder) na de inductietijd met Double Coat Spuitverdunner op een viscositeit van circa tot s DIN brengen. Double Coat is een hoogwaardige twee componenten hoogglans dd lak voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden.


Dd lak de ijssel

Omdat Double Coat een zeer goed vloeiende lak is, adviseren wij om het gehele oppervlak voor te nevelen om vervolgens na minuten een kruislaag aan te brengen. Dit is echter voor de meeste toepassingen niet noodzakelijk. Bij gebruik van kleuren DC 8(oranje) en DC 8(rood) en gele kleuren raden we aan een basislaag okergeel (DC 837) aan te brengen. Voor onderwatercoatings kunt u kijken bij onze bootonderhoud producten. Dit vind ik dus een van de lastige dingen van Ijssel DD - lak.


Niet dat RAL zo universeel is, maar toch. Vreselijk in de verhuur, maar best een mooie kleur. Voornaamste kenmerken en gebruiksdoel: - Uitstekende vloei, gemakkelijk te verwerken met kwast, roller of luchtspuit.


Goed bestand tegen diverse chemicaliën. DD lak hoogglans (mengkleur) kilo. Ga je er daarna nog een keer overheen, dan heb je een rand van de roller in je lakwerk staan. De lak zal slechts een seconde of vloeien. Nadat de ondergrond is afgewerkt met bijvoorbeeld epoxy plamuur schuren we deze eerst met een grove korrel glad.


De IJssel , waaronder de Double Coat. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller zonder kwaststrepen of roller aanzet. Hoge krasvastheid en UV-bestendigheid. Exceptioneel glansbehou niet vergelend.


Dd lak de ijssel

Double coat dubbel uv van de Ijssel coatings is extreem goed bestand tegen UV, Uw schip wordt met dit product uitstekend beschermd tegen de elementen, Weersinvloeden zorgen ervoor dat uw schip wordt blootgesteld aan elementen waartegen het beschermd dient te worden, Met double coat dubbel uv geeft u uw schip de beste bescherming en blijft het. DD lak kan ook als antislipverf worden toegepast, door voor gebruik 5- a ntislippoeder aan de lak toe te voegen. Leverbaar in sets van 7gr. Opmerking: Dit product wordt speciaal voor u op kleur gemaakt en kan niet worden teruggenomen. Direct uit onze mengmachine leverbaar.


Ook wel bekend als de zogenaamde DD lak. Perfect glansbehou niet vergelend. Hecht direct op een groot aantal kunststoffen zoals polyester en ABS.


Uitgebreide informatie over alle verfsystemen van de IJssel. Deze Double Coat componenten lakverf staat bekend om de kleurvasthei de hoge krasvastheid en het lange glansbehoud. Daarnaast biedt deze lak een langdurige UV bestendigheid. TV - More live TV to love Loading. Tevens leverbaar in de transparante kleuren eiken, teak en mahonie.


De gekleurde uitvoering kan worden toegepast voor het egaal af- of bijwerken van verkleurd hout en als aflak op epoxyhars lagen. Gewoonlijk worden één à twee lagen in kleur aangebracht en daarna afgewerkt met blanke DD lak. Niet geschikt voor toepassingen onder de waterlijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts