zondag 16 december 2018

Rauenstein porselein

Rauenstein porselein borden. Bekijk alles met rauenstein porselein ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Nog één stap en dan kunt u uw.


Wij kopen porseleinen figuren van. De structuur van porselein is heel compact, omdat het bij hoge temperatuur gebakken wordt, waarbij de deeltjes met elkaar versmolten worden. Als je een porseleinen voorwerp tegen het licht houdt, kan het doorschijnend zijn. Een lot porselein , bestaande uit een vaasje, zes kopjes en ondertasjes, een dekseldoos met Japans decor en een schelpvormige schaal.


De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen 22. Gemerkt op de onderzijde van de schotel. Deze pin is ontdekt door Heemstra Antiek. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Profiteer van de koopjes op eBay! Antique chinese porcelain bowls. Thuringia is actually a region of Germany and not a maker. Porselein Veenendaal, Zes x kop en schotel.


Een setje heeft minimale chip, zie laatste twee fotos. The body and lid are hand painted with flower design. Marked underneath with crossed flags. Prachtige set voor bij een antieke pop of beer! Koppen zónder oren, zeldzaam.


Koffiepot, melkpot, suikerpot en tas en ondertas. Alles in goede staat, enkel op de laatste foto staan de beschadigde stukken. Een prachtig porseleinen beeld van een dame met schaap. Start met bieden of verkopen op de Keramiekveiling (antiek porselein ) bij Cata. Op de veiling van deze week: Allegory of the four seasons octagonal tray made of.


Antieke miniatuur poppentas en ondertas in rauenstein porselein , duitsland. Jaeger, Saks en Vogelmuster conditie varieërend van uitstekend tot defect, eea. Een balustervaas en een dekselvaas van meerkleurig en verguld Chinees porselein , waarbij de dekselvaas getooid met een zittende Fo-hon de andere met een schilfer aan de rand. Un vase balustre et une potiche en porcelaine de Chine polychrome et dorée, le couvercle surmonté d’un chien de Pho assis, un éclat au rebord du vase. Voor ons zeer uitgebreide waardebepaling en prijslijst van het porselein zie ons andere E-book PORSELEIN.


Rauenstein porselein

De omschrijving kan u zien bij de laatste foto. Een handvat van het tweede te herstellen. Vier borden van blauw en wit porselein met winterse scènes.


Quatre assiettes en porcelaine bleue et blanche à décor de scènes hivernaux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts