woensdag 26 december 2018

Vijver fontein

Hoge kwaliteit, alle prijsklassen. Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan!

Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Ruim assortiment vijver fontein. Bespaar tot wel via kiesproduct. Als eerste in Nederland verhuurt Aquastyle onderwater verlichting, fonteinen ,vijvers en watervallen.


Ideaal als er een tijdelijk evenement is (een opening,een barbecue,verjaardagskado, een festival), als u eens wilt zien of een fontein wel leuk staat in een vijver , bij het bedrijf of uw huis. Een vijver fontein biedt een focus of een excuus om naar buiten te gaan en te gaan wandelen. Fonteinen kunnen gedurende drie seizoenen per jaar worden bediend (exclusief de winter), uur per dag of op een vast schema met behulp van een timer.

Vijver fonteinen komen we tegen in elke soort vijver. Bewegend water dat weer terug in de vijver komt kan bijvoorbeeld in de vorm van een mooi beeld of ander object. Beelden als vijverfonteinen worden overigens wel vaak gebruikt.


De fontein en zijn vele gedaantes. Tuinfonteinen bestaan er in vele vormen. Om de vorm van de vijver fontein te kunnen maken, zijn de fonteinpompen uitgerust met een sproeikop. Voor iedere sproeivorm bestaat een aparte sproeikop, maar sommige fontein pompen kunnen meerdere vormen produceren.


Fonteinen voor de vijver koopt u gemakkelijk online bij Vijverexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Ben jij op zoek naar een vijver fontein ? Van top kwaliteit RVS 3tot aandrijving door zonne-energie, al onze fonteinen zijn makkelijk zelf te installeren en te onderhouden, mede door het grote assortiment pompen en accessoires en de door onszelf ontwikkelde Fountain Frost-Free voor bescherming tegen vorstschade in de winter. Uw tuin heeft een waterornament van Primrose verdiend.


Als je aan een vijver denkt, denk je vaak ook aan een fontein. Fonteinen zijn één van de populairste accessoires die je aanschaft als uitbreiding van je vijver. Hij wordt in de vijver in werking gezet met een vijverpomp.


Hierbij wordt vijverwater aangezogen om vervolgens omhoog gestuwd te worden. Het is bij het aanleggen vooral van groot belang dat de vijver schoon vrij is van vuil en dat de fontein de ruimte heeft om het water weg te kunnen spuiten.

Waarom een fontein in je vijver ? Het water is continu in beweging en het geluid hiervan wordt doorgaans als rustgevend ervaren. Echter zijn er ook andere voordelen aan het plaatsen van een fontein. Een fontein brengt sfeer en leven in je tuin. Er is een betere uitwisseling van stoffen mogelijk aan het wateroppervlak en je vijverwater is ook. Met een fonteinpomp creëert u een mooi waterspel in uw vijver en zorgt u daarnaast voor de circulatie van het water, wat de gezondheid van het water ten.


Een weergaloze waterparadijs verdient een vlammende sfeer om een ontspannend effect in uw tuin te creëren. Gelukkig bieden wij hier een oplossing voor! Met behulp van onze vijver fonteinen krijgt uw omgeving een prachtige atmosfeer en een fatsoenlijke onderhoud van het vijverwater. Drijvende fontein met of zonder verlichting voor kleine, middelgrote en grote waterpartijen.


Iedere vijver heeft circulatie nodig om het leven op een goed niveau te houden. De biologische processen in een vijver werken namelijk het beste wanneer er voldoende circulatie en beluchting aanwezig is. Bij biologische processen denken we aan de groei van planten, goede waterwaarden en gezonde vissen.


Een goede vijver kan niet zonder de beste vijverpomp. Goede watercirculatie zorgt ervoor dat het water in de poel schoon blijft. Afvalstoffen verdwijnen gemakkelijk en het zuurstofgehalte blijft op peil. In zuiver water leven planten en vissen langer en gezonder. En jij geniet heerlijk van de vijver zonder dat je er naar om hoeft te kijken!


Een prachtige vijver zorgt voor een bijzondere sfeer in je tuin. Groot of klein, met of zonder vissen: water geeft een extra element aan de tuin. Met name als je het laat stromen! Kom naar Intratuin voor alle vijverbenodigdheden.


Wij hebben alle vijverartikelen voor een mooie én gezonde vijver en zelfs complete mini-vijvers voor op het terras. Deze worden meestal als complete set verkocht. Er zijn verschillende sproeivormen verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld de vulkaan, de waterbel of een sproeikop met een of meerdere waterstralen. Wilt u uw vijver extra glans geven met een sprankelende fontein ? Dan heeft nu naast de fonteinonderdelen een fonteinpomp nodig.


Bij Haxo vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende topmerken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts