woensdag 26 december 2018

Neuten plinten

Vanaf € 1gratis thuisbezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Architraven en neuten zijn de kroon op de randafwerking. Plinten tegen de laagste prijzen. Het geboden assortiment biedt u ruimte keuzen in doderne en klassieke stijlen.


Een plint neut gebruik je als overgang van de verticale sierlijst rondom een (deur) kozijn naar een horizontale plint. Bestel plinten , koplatten, deurlijsten en neuten eenvoudig bij OPMAATZAGEN. Dé onmisbare afwerking in ieder interieur! Kies de juiste afmeting en stijl die past bij jouw interieur en laat het heel handig thuisbezorgen.


Bezoek onze webshop en bestel online.

Zo geeft de plintneut een nette en chique afwerking aan de overgang tussen de plint en deur. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. Er bestaan veel verschillende soorten plintneuten: hoog, laag, dik en dun.


Voor ieder interieur is er een plintneut die aansluit op het laminaat en de plinten. Een plintneut wordt gebruikt als een plint en een deurlijst niet netjes op elkaar aansluiten, bijvoorbeeld wanneer de diktes of de modellen van elkaar verschillen. De oplossing hiervoor is een plintneut. Met een plintneut kan vrijwel ieder model plint gecombineerd worden met ieder model deurlijst.


Wij bieden je een breed assortiment architraven in diverse stijlen en materialen. De stijl en het formaat van de architraaf zijn afhankelijk van je smaak. Bij de keuze voor architraven is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de deuren en van de plinten.


Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint , laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint. In ons assortiment vind je een aantal standaardmodellen.


De plintneut hoort breder te zijn dan de architraaf en hoger dan de plint. Als je zelf wensen of ideeën hebt met betrekking tot neuten , horen wij graag van je. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Het is de verbinding tussen de architraaf en de plint. Het toepassen van een neut maakt het net ‘af. Ook de rechte plinten zijn van vochtwerende MDF (type V313).


Het is mogelijk deuromlijstingen tot de vloer door te laten lopen. De afwerking is echt compleet met het gebruik van een neut. Er zijn drie varianten: Traditioneel, modern en retro. Brouwers Hout heeft luxe houten lijsten op voorraad liggen,kijk in onze webshop. Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen?


Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts