woensdag 19 december 2018

Somfy zon windautomaat rts

Het is Sale bij de Bijenkorf! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide Somfy assortiment. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 725.

Stuurt aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelheid eindproducten automatisch omlaag en omhoog. Zonfunctie kan uitgeschakeld worden (bijv. in de winter). Draadloze overdracht van de gegevens. Zon - en windfunctie en op afstand bedienen. Inclusief aansluiting voor regensensor.


Ik heb drie screens aangeschaft, met de soloris rts draadloze zon en wind meter. Hiervoor heb ik drie afstand bedieningen, smoove origin. De motoren zijn de altus rts.

Wat doe ik fout, of waar ben ik ver. Te combineren met Somfy Altus RTS en Orea RTS buismotoren of universele RTS ontvanger. Onlangs bestelde iemand uit Wassenaar, maal een Connexoon RTS. SOMFY op zijn producten geeft.


Soliris Sensor RTS , draadloze zon - en windautomaat. Direct aan te sluiten op een standaard buismotor of middels een relais kast op meerdere motoren. Bestaat uit bedieningskastje en zon - en windsensor. Zon wind automaat voor zonwering.


Geschikt voor gebruik met elke zonwering waar een 220V buismotor in zit. Merk motor is niet belangrijk, u sluit deze zon wind automaat tussen uw zonnescherm en het stroompunt aan. Alleen sinds kort werkt de zonstand niet meer correct.


Hij heeft wel altijd correct gewerkt. Het probleem is dat als ik hem op de zon stand zet, de led die aangeeft dat de ingestelde lichtwaarde is oversch. Zon en Windsensor voor besturing van één of meerdere RTS buismotoren. De overige motoren niet op de 2V netspanning. Handmatige bedieningsmogelijkheid op.


Voor het bedienen van uw rolluik of zonwering.

Om producten met deze handzender te kunnen bedienen moet uw rolluik of zonwering zijn voorzien van een Somfy RTS motor. Radio Technology Somfy ( RTS ) is een eigen protocol voor draadloze communicatie van Somfy. Dit protocol wordt met name ingezet voor draadloze communicatie tussen zonwering en rolluiken. Net als io-homecontrol is RTS modulair uit te breiden, maar wel alleen met producten die ook voorzien zijn van de RTS -technologie.


RTS heeft geen feedbackfunctie. De besturing reageert op wisselende. Somfy producten voor rolluiken besteld u voordelig bij Brabander Beveiliging, snel geleverd! Nu goedkoop online in webshop. Somfy afstandsbediening: bestuur alle producten van Somfy met druk op de knop!


Jouw Smart Home slim bedienen Eenvoudig in gebruik Bestel direct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts