maandag 17 december 2018

Gamma radiator bekleding

Metalen radiatorbekleding. Zelf te monteren in minuten. Ook schoonmaken kan na montage nog eenvoudig. Met de kachelombouw producten van GAMMA creëer je zelf een prachtige houten radiatorombouw.


Radiatorombouw en radiatorbekleding op maat maken.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Naast een slimme aankoop van radiatoren bespaar je nog eens extra energie door radiatorfolie, ophangsystemen, stop en ontluchter, evenals installatiemateriaal voor leidingen. Als je doorklikt, vind je bijkomende spaartips voor de aankoop van radiatorbekleding.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Met een mooie radiatorombouw verander je je radiator in een element dat goed in je interieur past. Lees in dit GAMMA stappenplan hoe je zo’n ombouw maakt. Beschikbaar in verschillende kleuren en formaten.


Decorpanelen van glas geven je radiatorombouw een moderne uitstraling.

De radiatorbekleding is beschikbaar in maar liefst moderne kleuren, dus er is voor ieder wat wils! Onze glazen radiatorbekleding bestaat uit panelen met drie horizontale stroken gemaakt van veiligheidsglas. Je kunt kiezen tussen stroken van 10 en cm. De levertijd van de Sentimo radiatorbekleding is werkdagen na ontvangst van uw bestelling.


U plaatst de bestelling via uw GAMMA -bouwmarkt. Extra controle Op basis van de door u opgegeven afmetingen wordt de juiste afmeting van de radiator-bekleding bepaald. Hierbij wordt de hoogte en de breedte van de radiatorbekleding altijd iets ruimer.


Info over gamma radiatorbekleding. Resultaten van zoekmachines! GAMMA noppenfolie dubbelzijdig reflecterend 10meter 60cm, 6m² beschermt en isoleert. De aluminium noppenfolie reflecteert kou of warmte en is daardoor fijn isolatiemateriaal dat bescherming biedt tegen temperatuurschommelingen.


De folie werkt warmteisolerend en energiebesparend. Compleet Kant en Klaar pakket voor radiatorombouw Verkrijgbaar gelakt of ongelakt. Op zoek naar een radiatorombouw?


Bekijk ons assortiment of radiatorombouw aanbiedingen. Het lookbook van Sentimo geeft je inspiratie voor jouw interieur. Kom erachter hoe Sentimo zich uit in verschillende stijlen.

HORNBACH heeft het goedkoopste assortiment radiatorombouw, waarmee je jouw radiator en radiator toebehoren stijlvol wegwerkt in huis met gering warmteverlies. Stel eenvoudig jouw Sentimo radiatorbekleding samen door de stappen van de configurator te volgen. Deze website gebruikt cookies die door Sentimo en derden worden geplaatst. Zo kun jij optimaal gebruik maken van de functionaliteiten op deze website, krijgen wij.


Onze radiatorbekleding is van absolute topkwaliteit en wordt geheel vervaardigd uit één stuk metaal. Dus geen losse platen die tegen elkaar worden geplaatst, maar één strak geheel! Wij maken alleen ponsen, dat zijn de inkepingen in de zijkant, op de plekken waar u ze nodig heeft.


De radiatorpanelen zijn los verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe en grijs. Combineer en bepaal zelf wat het beste bij jouw interieur past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts