zondag 23 december 2018

Cactus porselein

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Nu in de aanbieding voor maar €99. Aangezien ik groot fan ben van wit wonen is deze budgettip voor mij gemaakt.


De kleine witte cactussen van de Xenos. Combineer bijvoorbeeld met een aantal andere leuke accessoires op een mooi dienblad.

Je komt hem tegen als behang, opberger, dekbedovertrek, poster en nu ook als goudkleurige, chique decoratie! Gemaakt van keramiek en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, groen, blauw, geel en roze. Daardoor zijn ze ook heel erg leuk in de kinderkamer of tienerkamer! Ook als de lamp uit is, is het een sfeervol porseleinen beeldje. Leuke porseleinstickers om je simpele servies mee op te pimpen.


Gebruik de stickers op keramiek en glas. Het servies zal wasbaar zijn, maar a.

Vergelijk meer Beeldjes aanbiedingen op Beste. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! This Pin was discovered by Evelyn Foster. Nieuw Ophalen of Verzenden. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online! Witte stenen cactus tafellamp. Geschikt voor led verlichting. Hoog 30cm Breed 19cm Diep 12cm.


Deze decoratie cactus is van het merk Bloomingville. Cactus porselein groen per stuk kopen? Met dit Räder schaaltje met cactus erop zorg je te allen tijde voor een persoonlijke touch op je tafel.


De schaal is behalve praktisch ook nog eens enorm mooi. Je kunt de schaal ook goed als decoratie gebruiken. En in combinatie met het porseleinen potje met cactus erop helemaal een topper.

Drie verschillende cactussen op elk gerecht! Deze cactus ring gerechten kunnen meerdere ringen houdt, terwijl ze prachtige miniatuur cactus decor voor liefhebbers van de cactus kunnen. Ben jij ook zo fan van cactussen , maar iets minder fan van stekels?


De cactus ring gerechten zijn handgemaakt van porselein klei. Deze cactus heeft namelijk géén stekels en biedt ook nog eens plaats voor een leuk bloemetje. Wat laat jij uit deze cactus groeien?


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij maken gebruik van cookies Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Deze pin is ontdekt door Susan van Straten. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Maak van je huis een groene oase met ons ruime aanbod planten. We hebben binnenplanten, buitenplanten en planten in pot. Bekijk alle planten op IKEA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts