maandag 17 december 2018

Kartell ghost kruk

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bekijk het assortiment krukken en bestel de beste aanbieding direct online! De Charles Ghost kruk is gemaakt uit een stuk polycarbonaat, waardoor hij tegen een stevig stootje kan.


Past perfect bij de Louis Ghost armstoel of de Victoria Ghost stoel.

Het opvallende design van de Charles Ghost kruk is prima toepasbaar in een grote woonkeuken of een sfeervolle bar. Een collectie waar technologie, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De vorm doet denken aan die van de stoelen in de 19de eeuw.


De lijn van de poten is afgerond en lichtgolven en dat is een icoon van de klassieke kruk. Met het gebruik van transparant polycarbonaat heeft Philippe Starck de kruk een heel eigen karakter gegeven. Doordat de kruk van polycarbonaat is gemaakt, is de kruk makkelijk schoon te maken.


Slechts originele producten van topproducenten - bij design-bestseller. De Charles Gost kruk van Philippe Starck is gebaseerd op de stoelen uit de 19e eeuw.

De kruk is leverbaar in drie zithoogtes. In de kleur zwart mooi te combineren met een industrieel interieur met bijvoorbeel beton, hout en marmer. In wit is de kruk mooi te combineren met een design interieur. Louis Ghost , Victoria Ghost , Ghost Buster, Francois Ghost und Charles Ghost auf Lager. Verkrijgbaar in hoogtes.


Deze stoere kruk is sober en stijlvol en daardoor trekt hij juist de aandacht. De barkruk is uit één stuk gesneden waardoor hij ijzersterk is. De hoge kruk is verkrijgbaar in twee afmetingen en is ook te verkrijgen als krukje.


Gratis bezorging NLBE. Voor 23:bestel morgen in huis. Starck heeft zich bij het ontwerp van de Ghost collectie laten inspireren door de Franse barokmode uit de negentiende eeuw. De prijs van een Lou Lou Ghost stoel begint reeds vanaf €8-.


De Ghost stoelen zijn geproduceerd uit polycarbonaat en worden in één stuk gemaakt. Kartell Krukjes koop je eenvoudig online bij bol. Kies uit producten vanaf € 1300. Door het uitgebreide kleurengamma (zowel transparante als niet-transparante kleuren) kun je deze barkruk makkelijk combineren met bestaande meubelen. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


Een zeer bijzonder meubelstuk met veel charisma en een opmerkelijke esthetische aantrekkingskracht dat tegelijkertijd elegant en brutaal past in elke woonkamer of openbare ruimte.

Het brede kleuren programma (doorzichtige en ondoorzichtige kleuren) maakt veel kleurcombinaties. Home Meubels: Interieur, wonen en. Korting Nu Tijdelijk Aanwezig! Deze comfortabele kruk is gemaakt van transparant en gekleurd kunststof.


Het materiaal is krasbestendig en bestand tegen weersinvloeden, waardoor de barkruk zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts