woensdag 12 december 2018

Print behangpapier

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Specialistisch advies nodig? Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Behangpapier tegen de laagste prijzen.


Hier vind u alle soorten Dieren print behang van tijger tot slangen print in verschillende kleuren en stijlen.

Populair zijn zonder twijfel bloemen behang of streep behang. De look van behangpapier achterwege laten kan dan weer met behangpapier met houtmotief of steenmotief, betonlook behang of bamboe behang. Terwijl je vroeger nog duidelijk kon zien dat het om een print ging is dit nu niet meer het geval.


Zo heeft u bij ons ook veel mogelijkheden in verschillende prints. Van drukke prints, rustige prints, strepen, stippen tot allerlei soorten vormen en kleuren. Het is maar net wat zelf het best bij uw interieur past.


De mogelijkheden zijn oneindig. Groot aanbod trendy behang van alle bekende topmerken.

Of je nu kiest voor effen behangpapier of een drukke print via fotobehang, de bedoeling is dat jij helemaal tot rust kan komen na een drukke dag. De keuken behangen geeft je keuken een levendige uitstraling. Kiezen voor afwasbaar behang is daarom misschien wel ideaal. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.


Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank. Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven. Ga je voor een trendy pastelkleur?


Wil je behang met een leuke print ? Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Met goed gekozen behang, kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. In onze digitale printafdeling drukken we jouw ontwerp af op vliesbehang van 1gr, een flink stuk steviger dan doorsnee behangpapier. Dankzij het hoogwaardige papier en de handige stootrand kan je de banen probleemloos tegen elkaar plaatsen en schiet het behangen goed op.


Jouw fotobehang is niet alleen mooi in huis, het is ook goed voor het. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Zoek je iets speciaals op de muur, bekijk de laatste trends zoals 3D-behang, fotobehang of vinylbehang met een opvallende print.


Je kan het makkelijk herkennen aan de tropische look met bloemen-, planten- of bladmotieven. KARWEI met leuke prints en frisse kleuren. Met behang creëer je snel je eigen thuis.

Je kunt het niet zo gek bedenken wij hebben alles op het gebied van behang. Op de designers community van Motiflow vind je meer dan 10. Match bijvoorbeeld je wanddecoratie en textielproducten voor een verrassend resultaat. Nieuwsgierig geworden naar het assortiment van het creatieve zusje van Probo? Zelf je behang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²!


FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Tijd voor nieuw behangpapier ? Met een nieuw laagje behangpapier kan je wonderen verrichten in je interieur. Op zoek naar Landschap natuur fotobehang?


Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts