dinsdag 25 december 2018

Pip kaftpapier

Pip kaftpapier

Ihre persönlichen Spa-Momente. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop.


Pip kaftpapier

Twee vellen kaftpapier met leuke en kleurrijke stippen met dierenprint die je boeken beschermen en ook nog eens helemaal opleuken. Een Pip etui is natuurlijk erg stijlvol met het herkenbare design van het merk. Ieder jaar komt Pip weer met meerdere etuis en ook dit jaar zijn ze weer super stijlvol en uniek!


De schoolosaurus is de specialist op het gebied van kaftpapier. Alles kun je bij ons los, per rol bestellen. Van het bekende merk kaftpapier tot stadaard gekleurd kaftpapier , of de speciale soorten die je nergens anders ziet! Bij Scholierenshop vindt je alle hippe en trendy merken!


Pip kaftpapier

Je Pip schoolspullen morgen al in huis! De prachtige, eigentijdse lifestyle producten weerspiegelen het alter ego van Anke. PiP Studio Schoolspullen koop je eenvoudig online bij bol. Snel in huis Veelal gratis verzonden. BOEKEN KAFTEN WORDT EEN FEESTJE MET PIP STUDIO KAFTPAPIER ! Weg met die saaie schoolboeken, met dit kleurrijke pip kaftpapier tover je boeken om in echte eyecatchers met een kleurrijk design.


Zo wordt boekenkaften een waar feestje en zien je boeken er met een kleurrijk stippen dessin ook nog eens mooi uit. Eén rol kaftpapier bestaat uit twee vellen van x 1cm. Bescherm je boeken door ze te kaften me. Hou je van de zee en alles wat daarin rondwaart?


Pip kaftpapier

Kaft je boeken met deze sealife afbeeldingen of pak mooi een kadootje ermee in. Vind snel de laagste prijs voor kantoor Bekijk het uitgebreide assortiment kantoorartikelen Bestel direct eenvoudig online! Voor 12:besteld is vandaag. Steek je schoolboeken en schriften in een hip jasje!


Koop je kaftpapier bij Fun. Plak er vervolgens een etiket op. Kaftpapier wit met ankertjes vellen. Zo weet iedereen dat het jouw boek of schrift is! Vind hier een etiket dat bij je kaftpapier past.


Met kaftpapier kun je je boeken beschermen, maar natuurlijk ook opleuken! Je kunt kiezen uit kaftpapier van verschillende merken. Kies een leuke opdruk en maak je schoolcollectie compleet! Kijk dan eens naar de rekbare boekenkaften of covers.


Rekbare boekenkaft Dresz, rekbaar kaftpapier van textiel. De rekbare boekenkaft is eigenlijk rekbaar kaftpapier gemaakt van textiel. De rekbare kaft die we aanbieden past om elk boek met een formaat vanaf Atot en met A4.


Hij past dus om bijna alle schoolboeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts