vrijdag 28 december 2018

Decanteer karaf

Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd. Kristalservies van horecakwaliteit. Bestel Decanteren bij fonQ.

Kies uit producten vanaf € 99. Glazen Decanters Uit Voorraad Leverbaar. Specialistisch advies nodig? Met een karaf schenk je bijvoorbeeld wijn of water op een sierlijke manier in tijdens het eten.


Een karaf is ook zeer geschikt om whiskey in te schenken. Karaffen zijn er in veel verschillende vormen en kunnen ook als mooi accessoire gebruikt worden in huis. Glanzend glas heeft een bijzondere schittering die een gedekte tafel in een warme gloed hult. Deze oogt niet alleen mooi, maar geeft uw smaakpupillen kans op een ware smaaksensatie.


Een decanteer karaf gebruik je om jouw favoriete wijn in over te schenken vanuit de fles.

Door de wijn uit te schenken in de karaf , wordt de wijn in korte tijd aan veel zuurstof blootgesteld. Hierdoor verrijkt de smaak van de wijn. Het decanteren wordt dan ook vooral gedaan bij jongere wijnen.


Geef wijn extra lucht met behulp van een decanteerkaraf. Let op, niet iedere wijn is geschikt om te decanteren. Vraag je slijter of sommelier of de wijn beter wordt van het decanteren. Handgemaakte karaffen en wijnglazen 6. Wijn decanteren is het overschenken van wijn in een glazen karaf om het bezinksel van de wijn (droesem) te scheiden of om jonge wijn te laten ademen zodat de wijn zichzelf zachter presenteert.


ProVinum biedt een uitgebreid assortiment wijnaccessoires voor het decanteren van wijn, zoals schenkers, karaffen en wijnthermometers. Deze veelzijdige en handige decanteerkaraf van Eva Solo zorgt niet alleen dat u uw wijn goed kunt decanteren maar zorgt ook dat u uw wijn koel op kunt drinken. Deze stop op deze glazen karaf is zo gemaakt dat er tijdens het vullen van de karaf extra veel lucht bij de wijn kan komen zodat de smaak geoptimaliseerd wordt. Bij het uitschenken wordt.


We hebben deze nu voor de tweede keer besteld. Materiaal van de hals is wel erg dun, dus kan bij een keer stoten wel kapot gaan(wat bij ons is gebeurd bij het afwassen), maar verder is een erg mooi design en doet die wat het moet doen. Kan met gemak een fles wijn in, waarbij de smaak goed tot zijn recht komt. Haal het beste uit je wijn en schenk deze in de Eva Solo Decanteer Karaf ! De glazen karaf is mondgeblazen en heeft een inhoud van liter. Kies een van de bijzondere decanteer karaffen van Cookinglife!


Zowel jonge, fruitige als vol gerijpte wijnen geven hun geheimen prijs in een wijn decanteer karaf.

Met Cookinglife verkent u de grenzen van de smaakbeleving. Bekijk ons unieke assortiment karaffen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Alle decanteerkaraffen vind je op beslist. De tweede reden om een wijn te decanteren is om deze lucht te geven. Dit is vooral van belang bij jonge rode wijnen die nog niet helemaal op dronk zijn. Eigenlijk noemen we dit niet decanteren , maar karaferen.


Decanteren is in elk geval een term die heel bekend in de oren klinkt bij wijnliefhebbers. Je gaat de wijn vanuit de fles overgieten in een soort van speciale karaf. Met deze Wijn Decanteer Karaf - Set van kun je meerdere wijnen tegelijkertijd serveren. Door de wijn te decanteren wordt deze belucht, waardoor de smaak beter naar voren komt.


Wanneer moet je een wijn decanteren ? Vaak is het verstandig om een oude rode wijn te decanteren. Op die manier voorkom je dat je sediment dat zich in de loop van de jaren in de fles heeft opgehoopt in je glas schenkt. Voor jonge wijnen die nog niet helemaal op dronk zijn, kan het verstandig zijn ze te karafferen voordat je ze uitschenkt.


De karaffen zijn zeker een prachtige aanvulling op een gedekte tafel. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk mooi vormgegeven en zijn ze van hoge kwaliteit. Uw karaf vindt u bij Cookinglife! Dan is een karaf glas een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw servies.


Serveert u regelmatig dranken aan uw gasten? Vergelijk het ruime assortiment karaffen o. Ook te gebruiken om witte wijn (niet alleen om water koel te houden) op tafel koel te houden terwijl u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts