vrijdag 15 september 2017

Theatergordijnen

Producten voor theater technische doeleinden zoals podiumelementen - theatergordijnen - dansvloeren - meubilair. Theatergordijnen worden, behalve in theaters, ook vaak ingezet op evenementen, beurzen en bij presentaties. Toepassingen kunnen zijn het afzetten van een ruimte, verfraaiing van wanden of voor akoestische verbetering.


De gordijnen worden veelal bevestigd aan een buis of truss. Gordijnen met ogen aan een gordijnrails hebben wel een ruimte tussen de onderkant van de gordijnrails en de bovenkant van het gordijn. Wij leveren doeken ( theatergordijnen ), complete of gedeeltelijke afstoppingen, verduisteringsgordijnen en akoestische doeken. De meest traditionele brandvertragende theatergordijnen zijn Trevira CS, katoenen, polyester en mohair velours podiumgordijnen. Van luxueuze voordoeken en sierfriezen tot poten, achterdoeken en volledige afstoppingen, deze fluwelen gordijnen hebben een decoratieve functie en dragen bij tot het optimaliseren van licht en geluid op het podium.


Onze theatergordijnen zijn kant en klaar naar uw eigen wens. De stof weegt 3gr per m2. Snel leverbaar binnen werkdagen. Diverse Muziekinstrumenten te Koop op Tweedehands. Bestel bij Bax Music met dagen bedenktijd.


Theatergordijnen

Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! Wij bieden het zowel aan in de verkoop als verhuur. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Elegante theatergordijnen en gigantisch projectiescherm.


Kwalitatieve theaterfluwelen en ophangsystemen. Proftex is uw partner voor het leveren van deco molton, flanel, afrok en ander textiel op maat. Tevens kunt u bij ons terecht voor theatergordijnen en backdrops.


Theatergordijnen

De geluidsisolerende gordijnen van Moondream berusten op een specifieke technologie met een geluidsabsorptievermogen dat zeer bevorderlijk is voor uw geluidscomfort. En wat te denken van theatergordijnen of een tochtgordijn bij de ingang van u horecagelegenheid. Deze gordijnen zijn brandweren doordat ze geïmpregneerd zijn met een brandwerende stof in de fabriek en kunnen daarom alleen chemisch gereinigd worden. Wil je veel verschillende dessins en enorm veel mogelijkheden?


Kies dan voor onze theatergordijnen. Wij vertellen je graag hoe je een ruimte de juiste sfeer mee kunt geven. WAAROM THEATERGORDIJNEN KOPEN? Beleving is een belangrijke reden voor mensen die theater gordijnen kopen willen. Een aantal mogelijkheden:-Spaghetti koordgordijnen-Voile CS gordijnen-Molton gordijnen-Sprinkler doeken-Gobelin tule-Plafonddoeken.


Theatergordijnen

De Patria zaal beschikt over een studiovloer, groot podium en theatergordijnen rondom. In de zaal hangen richt- en theaterspots en een professioneel line array geluidssysteem. Van 1tot 6personen komt uw congres, theater of feest hier goed tot zijn recht!


Quote van één van onze opdrachtgevers: De samenwerking is erg goed. Industriële gordijnrails voor de toepassingen als flexibele afscheidingen. Voor uw theater of studio adviseren we onze zwarte gordijnrails en ophangbeugels.


Theatergordijnen

Koop en verkoop theaterdoek eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Kant-en-klaar of per strekkende meter. Theaterdoeken en backdrops koop je voordelig bij Fritz-Events. We verkopen doeken in diverse afmetingen en diktes.


De materialen die Tetos gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van de beste resultaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts