vrijdag 15 september 2017

Black varnish

Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer. Dit ontstaat door pek op te lossen in nafta, een vluchtig benzine-achtig middel. Feitelijk is het geen vernis, maar een glimmende en sneldrogende lak.


Het werd al naar gelang de regio meestal Blakwarnas of vergelijkbaar genoemd. Bestaat als ecologisch product: Eco black varnish.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten. Bestel vandaag nog in onze webshop en ontvang het snel in huis. Deze isolerende verf op bitumenbasis beschermt tegen vochtigheid.


De Forever Products black varnish is een roestwerende, zwarte verf, geschikt voor op ijzer. Deze watergedragen verf is vochtisolerend en waterafstotend. Het heeft een zeer goede hechting op metale ondergronden.


Black vernis Online goedkoop kopen?

Toe te passen op bijvoorbeel staalconstructies, chassis van voertuigen, onderkanten van aanhangwagens enzovoort. Ook zeer geschikt voor ondergrondse toepassingen. Dit product is niet mengbaar met teerhoudende producten. Een beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen voor het snel en eenvoudig afwerken van (verzinkt) staal.


Bescherming tegen zouten, pekel en zuren. In het bijzonder staal dat beschermd dient te worden tegen zouten (pekel) en of zuren. Je kan dit onder andere toepassen op de onderkanten van aanhangers, caravans en stalen balken.


We have answer for this clue. We use cookies to give you the best possible experience on our site. By continuing to use the site you agree to our use of cookies. Hecht direct op oude teer- en opgeruimde verflagen, op ijzer, hout, steen en beton.


Het kan aangebracht worden op hout, ijzer, staal en beton. Met dit product beschermt u ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Te gebruiken op de plaatsen die niet in de zon liggen, bijvoorbeeld: de ondergrondse. Roestwerende vernis voor stalen platen en constructies.


Staal wordt met name beschermd vooral in de winter tegen pekel en zuren.

Daarom is dit product ook dan zeer geschikt voor onderkanten van caravans en aanhangwagens. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Zeer goed bestand tegen langdurige waterbelasting, verdunde zuren en basen. Het beschermt ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water.


Ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts