woensdag 13 september 2017

Bruin plakband

Bruine plakband tegen lage prijzen. Bestel hier plakband online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Verpakkingsplakband nodig voor het sluiten van verpakkingen? Verkrijgbaar vanaf rollen! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Tesa Eco verpakkingstape is mileuvriendelijke tape voor het dichtplakken van dozen. Het plakband bestaat voor uit biomaterialen: ongebleekt papier met een hoog percentage ge recyclede vezels en een lijmlaag zonder giftige chemicaliÃn. Voor het dichtplakken van dozen en brievenbusdoosjes of het verstevigen van enveloppen.


Bovendien is deze papieren plakband beschikbaar in de kleuren wit en bruin.

Ook heeft u de keuze met of zonder draadversterking. Naast de papieren plakband en papiertape kunt u bij ons ook terecht voor ander verpakkingsmateriaal. Enkelzijdige tape bestaande uit een bi-axiaal georiteerde polypropylene (BOPP) film en een gemodificeerde dispersie. Sluit eenvoudig, gemakkelijk én voordelig al uw verpakkingen met de tape en het plakband van VIV.


Wij leveren tape voor handmatig gebruik en speciale tape voor dozensluitmachines. Daarnaast leveren we ook handige tape dispensers, om het sluiten van verpakkingen nog gemakkelijker te maken. Dubbelzijdig tape en dubbelzijdig plakband.


Bij GAMMA vindt u ook tape dat aan beide zijden een kleeflaag heeft. Handig bij heel veel klussen en decoratiewerk, maar ook voor bijvoorbeeld het leggen van vloerbedekking. Goedkope verpakkingsplakban verkrijgbaar vanaf rollen uit voorraad.


Deze bruine verpakkingstape is een eenzijdig klevend bruin plakband , geschikt voor vele toepassingen. Het plakband wordt voornamelijk ingezet in de verpakkingsindustrie om producten te bundelen of dozen dicht te tapen. Dit zelfklevende bruine papieren plakband heeft een hoog kleefvermogen en daarmee plakt dit papiertape nagenoeg alle kwaliteiten kartonnen dozen stevig dicht. Dit papieren tape is een recyclebare en milieuvriendelijke papiertape met een rollengte van meter.


Standaard leveren wij dit plakband in de kleur bruin met een breedte van 50mm. Meest milieuvriendelijke tape Aangezien papertape uit lauter natuurlijke materialen (papier, gom, natuurrubberlijm) is gemaakt kun je stellen dat deze volledig Bio-based is. Let hier dus op als u uw keuze maakt.

Met deze plakbanden kunt u zonder zorgen aan al uw plakescapades beginnen. Indien u uw verzameling kantooraccessoires compleet wilt hebben, dan kan plakband niet ontbreken. Als u het echt goed aan wilt pakken, dan heeft u zelfs dubbelzijdig plakband op voorraad.


Plakband bruin no noise per doos van rollen. Haal vandaag nog die bruine plakband in huis. Deze winkel maakt gebruik van cookies. Als u onze services blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.


Papertape 50mm x 50mtr, Bruin. Zware kwaliteit plakband met zeer hoge kleefkracht. Papieren aquarel plakband Bruin en eenzijdig gegomd. PVC is low noise en in veel kleuren beschikbaar. PVC tape is met hand afscheurbaar is.


U kunt bij deze selectie kiezen uit bruin of wit. Aangeven bij opmerking welke kleur aub Bij rol korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts