vrijdag 29 september 2017

Luchtbevochtiger met led verlichting

Met een minimale garantie van jaar geniet u optimaal van zuinige LED -lampen. We zijn ook bekend van radio en tv. Altijd de juiste kleur licht. Sfeer voor een gunstige prijs. Ontdek onze LED oplossingen!


Luchtbevochtigers, Luchtwassers, Luchtreinigers en Aromatherapie!

Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Specialistisch advies nodig? WT LED - luchtbevochtiger van bredeco is een bijzonder aantrekkelijke oplossing om de luchtvochtigheid binnenshuis te verhogen. Naast zijn hoge efficiëntie, overtuigt de humidifier vooral met zijn 7-kleurige LED - verlichting , waardoor het een echte blikvanger is. Het apparaatje heeft een simpel en tijdloos design.


De basis is gemaakt van hout in een warme honingtint. Met de lichtknop kun je kiezen uit verschillende LED -kleuren. Zo past hij binnen ieder interieur en kun je hem perfect naar eigen voorkeur afstemmen.


Luchtvochtigheid De luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit binnen de directe omgeving in harmonie blijft, een lage luchtvochtigheid kan droge ogen en een droge huid veroorzaken.

Bied nu gratis mee, want jij bepaalt wat jij betaalt! Het product is ook ideaal voor mensen met een allergie of luchtwegproblemen. De Aroma diffuser werkt met een speciale techniek waarmee enkele druppels etherische oliën gemengd kunnen worden in het water. Hij kan verticaal worden geplaatst, met de design onderkant van een ouderwetse retro gloeilamp naar boven gericht.


De watertank heeft een capaciteit van 4milliliter en gaat tot wel uur mee. Aangeraden wordt om de LED Lamp niet te vullen met olie, azijn of parfum. Vul de lamp met mineraalwater en verfris je huis- of woonkamer.


De verlichting zorgt voor een extra rustieke wellness sfeer in uw huis. De 3ml Aroma diffuser is uitgevoerd in een moderne houtlook en werkt heel simpel. Je kunt deze keer op keer weer hervullen met water en hier eventueel een paar druppels geurolie aan toevoegen. Wanneer het water op is schakelt de luchtbevochtiger automatisch uit.


Bekijk ons gehele temperatuurregeling assortiment online. Vandaag kopen is morgen geleverd! Dankzij het volledig koude proces en de waternevel die de luchtkwaliteit verbetert, is een aromavernevelaar veel gezonder én veiliger dan bijvoorbeeld een geurkaars.


Jacob Hooy Lavendel - ml - Etherische Olie €4. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. OUSSIRRO Official Store US $28.


Naast luchtbevochtiger en aromaverspreider functioneert de diffuser ook nog als mood lamp.

LED verlichting wisselen elkaar af en zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Bestel LED Verlichting va €1. Eenvoudig te bedienen, lange levensduur. Ideaal voor binnen of buiten fonteinen, terraria, en paludaria.


Geeft een prachtig kleuren mist effect aan uw terrarium of paludarium. Sleep Med Traagschuim Kussen – Met 3D Ventilatieband! Zo optimaliseer je met deze elektrische luchtverfrisser de sfeer en voorkom je nare geurtjes.


Ultrasone Verstuivingstechnologie Met behulp van de ultrasone verstuivingstechnologie wordt de heerlijke geur van etherische olie, bijna geluidloos door de ruimte verspreidt. Alle vermelde types zijn hier van ideale Led Verlichting Met Batterij met een verfijnd design voor elke klant. Het is mogelijk om alle Led Verlichting Met Batterij via verschillende indelingen te doorlopen. Met een luchtwasser zorg je ervoor dat het niet te droog wordt en de lucht op een gezond vochtigheidsniveau blijft.


Een bak met water in de kamer plaatsen is dus echt nergens voor nodig. Veel verstandiger is het om een elektrische luchtbevochtiger in je woning te plaatsen. Bovendien is stilstaand water een bron voor bacteriën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts