woensdag 27 september 2017

Hoe hang je gordijnen op

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Ontdek ons ruime assortiment! Je kunt geopende gordijnen bijeen binden met een embrasse: een band die je om het gordijn heen slaat en vast haakt aan een embrassehaak op de muur.


Dergelijke embrasses kun je zelf maken (bijvoorbeeld van een restje gordijnstof). Diverse typen embrassehaken zijn in de bouwmarkt verkrijgbaar. Hoe hang je gordijnen op ? Als je gordijnen gaat ophangen moet je eerst bepalen waar je de gordijnrail gaat bevestigen.

Binnenin het kozijn, op het kozijn of aan het plafond. In het stappenplan van Karwei lees je alles over hoe je gordijnen op maat maakt en ophangt aan het plafond. Je hebt eindelijk jouw favoriete gordijnen gevonden. Bezoek onze showroom op Vreelandseweg.


Op deze manier kun je de gordijnen stellen. Dichter op het plafond of juist minder dicht tegen het plafond aan. Zoals je ziet hebben wij de in-between (vitrage) aan de binnenkant gehangen. Door er een donker gordijn achter te hangen, komt het kantpatroon heel mooi uit. Gordijnen zijn de ideale oplossing om dit probleem op te lossen.


Helaas worden ze bij de meeste vrachtwagens niet bijgeleverd en zal je ze zelf moeten ophangen. Je nieuwe gordijnen ophangen doe je zo! Bij het ophangen van je gordijnen is het met name belangrijk om rekening te houden met hoe je raam geopend wordt. Heb je bijvoorbeeld een raam met kiepstan neem dan een rail met een bocht die ruim genoeg is voor een open raam.


In deze GAMMA klusvideo laten wij je precies zien hoe jij een plooiband gordijn kan ophangen. De stappen die we in deze klusvideo doorlopen zijn als volgt: 1.

GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. U betaalt geen verzendkosten. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Het uitkiezen van een gordijn kan een hele uitdaging zijn.


Eenmaal een keuze gemaakt, moet hij ook nog aan het plafond! Zo is de breedte en lengte van je gordijn bepalend voor een ruimtelijk gevoel. Houd er rekening mee dat door openingen naast, onder en boven het gordijn altijd nog licht kan vallen. Ringen zijn stoer en combineren bijvoorbeeld prachtig met dikkere (over) gordijnen. Wil je de kamer zo donker mogelijk hebben?


De ringen worden in het gordijn gemaakt, waardoor het wat nonchalanter oogt. Ook voor een industrieel interieur zijn zwarte ringen op een zwarte roede een heel stoere oplossing! Je kan dan wel mooie gordijnen aangeschaft hebben, maar waar hang je ze aan op ? Precies, een gordijnrails. Deze worden in alle soorten en maten verkocht.


Hulp bij het kiezen van de juiste vind je in het artikel over gordijnrails. Een combinatie van die twee maakt het er niet eenvoudiger op. Bij een brede vensterbank zult u moeten kiezen of u het gordijn erboven of ervoor laat hangen. Hang gordijnen bij voorkeur niet voor een radiator.


Omdat een gordijn voor de radiator de warmte erachter gevangen houd. Zorg er in ieder geval voor dat de warmte in de kamer kan circuleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts