donderdag 14 september 2017

Fontein met onderkast

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Ruim assortiment online bestellen!


Fontein met onderkast

Bekijk uw resultaten fontein onderkast bij Finecomb. Alle merken douchewanden online. Dan is een fonteinkast wellicht de juiste oplossing voor u. Een fonteinonderkast is een kast die onder de compacte fontein wordt geplaatst waardoor u ook in het toilet spullen kunt opbergen.


U kunt zelf een fonteinmeubel samenstellen door een losse fontein en een losse fonteinkast te kiezen. Onderkast of fonteinmeubel. Zo is het ene fonteintje gemaakt van keramiek, de ander van hardsteen en weer een ander van composiet.


Fontein met onderkast

Vaak kun je zelf kiezen wat voor soort fonteinbak er bij het meubel geleverd moet worden. De meeste onderkasten worden gemaakt van spaanplaat of MDF. Dat kan zijn afgewerkt met een laagje hout (fineer) of met lak in uiteenlopende. Een toilet is over het algemeen een kleine ruimte waarin weinig plek is om iets op te bergen. Daarom kiezen veel mensen voor een fontein met een kast eronder.


Daar kunt u uw handdoeken in opruimen, extra wc rollen in kwijt en eventuele andere spulletjes kunnen hier ook in opgeborgen worden. Ideaal om bijvoorbeeld handdoeken, schoonmaakmiddel of extra wc rollen. Wc fonteinen zijn kleine wastafels, die perfect in kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld het toilet geplaatst kunnen worden. In de toiletruimte is er vaak weinig ruimte.


Toch is het fijn om je handen te kunnen wassen na gebruik van het toilet. Daarom is een wc fontein met haar kleine afmetingen ideaal. Royal plaza kalaoa fonteinmeubel deur linksdraaiend met keramische fontein grijs eiken de wastafel is.


De temperatuurbegrenzer zorgt ervoor dat je niet zomaar je handen brandt aan heet water. De kranen met het ECO-label zijn waterbesparend en hiermee goed voor het milieu. Voer de strakke stijl volledig door in de badkamer met chique haken om je badjas of handdoek aan op te hangen. Een wc- fonteintje is niet alleen een must, maar geeft de uitstraling van het toilet net dat beetje meer.


Fontein met onderkast

Fonteinen kopen bij GAMMA. Bij GAMMA kan je losse fonteinen kopen, maar ook een fonteinset valt binnen ons aanbod. Bekijk op deze pagina alles omtrent de fonteinen van GAMMA.


Een fontein , ook wel wc fontein genoem is een compacte wastafel die speciaal is gemaakt voor het toilet. Door het plaatsen van een fontein op het toilet kunt u uw handen wassen. Nu keuze uit ruim 7fonteinkranen.


Fontein met onderkast

Maak van je huis je thuis. Hier vind je wat jij zoekt! De Creavit Aloni fonteinkast is voorzien van een keramische fontein met aan de rechterkant een kraangat. Force fontein met onderkast zonder kraan deur rechtsdraaiend 52x40x20cm deur met softclose kraangat MDF antraciet 36.


Op zoek naar een Differnz Forcefontein met onderkast zonder kraan 40x52x20cm MDF kraangat wasbak links Wit? De onderkast heeft een greep waarmee u de kast kunt openen. Bestel deze en andere Differnz Forceproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts