vrijdag 22 september 2017

Spiegel rechthoek

Spiegel rechthoek

Spiegels van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou. Alle merken voor de laagste prijs. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Spiegel rechthoek

Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Vul de door u gewenste maten en de bewerking in.


Daarna wordt automatisch de prijs berekend. Rechthoek spiegel van hoge kwaliteit. De producten van GLASSby zijn van hoge kwaliteit. De Mirox spiegels van GLASSby worden vaak gebruikt door binnenhuisarchitecten en ontwerpers die alleen voor de hoogste kwaliteit spiegels gaan.


Met deze spiegel in rechthoek formaat haal je dus pure kwaliteit in huis! Deze rechthoekige HSM Collection spiegel van teakhout is onmisbaar voor elke wand. Gebruik hem als stijlvol decoratiestuk in de woonkamer, of als praktisch woonaccessoire in de hal om nog even te checken hoe je haar zit vlak voordat je de deur uitgaat. De Curve spiegel rechthoek heeft een simpel en eenvoudig ontwerp maar heeft een prachtige dun en groot formaat. Specificaties Curve spiegel rechthoek.


De zilveren spiegel met afmeting 60x40cm is gemaakt van glas en is 4mm dik. Plieger spiegels zijn eenvoudig en veilig te monteren met behulp van de apart verkrijgbare Plieger bevestigingsmiddelen. De kleur is grijs wit met een subtiele glans erop. Wiesbaden spiegels 5mm rechthoek 57x40. Nu in de aanbieding van € 3voor € 295!


Spiegel rechthoek

Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Kies uit 6producten vanaf € 95.


Bekijk ons unieke assortiment spiegels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De spiegel heeft een rechthoekige vorm en is voorzien van een plankje.


Spiegel rechthoek

Door de zwarte metalen rand heeft de spiegel een robuuste uitstraling. Op bestelling kunnen afwijkende maten besteld worden. Deze spiegel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw spiegel ook goed bij uw badkamermeubel past. Kijkt u daarom ook eens naar onze prachtige badkamermeubels.


Badkamerspiegels met verlichting. Soms is het licht in de badkamer net te fel of juist niet fel genoeg, waardoor u geen goed zicht heeft in de spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts