maandag 18 september 2017

Kunstplant ficus

Kunstplant ficus

Wij hebben een Ruim aanbo en alle producten worden Gratis verzonden! Boston Varen vanaf € 45. Betaal altijd de laagste prijs! Uw decoratie planten voor buiten. Kunst Bonsai bomen vanaf € 245.


De laatste kunstplanten trends. Groot aanbod kunstplanten. Kies uit 7producten vanaf € 56. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment kunstplant. Meer geluksmomentjes buiten!


De selectie bevat bovendien de meest uiteenlopende ficussen. Sommige kunstplanten in deze categorie lijken dan ook niet direct op elkaar, maar hebben wel dezelfde basis. Hierdoor is het goed mogelijk om verschillende kunstficussen te combineren om zo variatie in uw interieur aan te brengen, zonder dat er een wildgroei aan soorten ontstaat. Ficus Elastica groen-wit 180cm. Zeer fraai in ieder interieur.


Wordt geleverd in kunststof binnenpot. Maten 1en 210cm in kleur. In maten verkrijgbaar, 70cm en 100cm. Het zijn volle en stevige planten, waaraan tevens veel blad kan groeien.


Deze kunst ficus komt in diverse soorten en verschillende afmetingen. De ficus is leverbaar met soorten blad. Ideaal voor binnen gebruik. Mooie grote kunstplanten zoals de Alocasia, kunstplanten met bloemen zoals de orchidee en diverse kunst hangplanten: met zoveel keus in kunstplanten voor binnen vind je ook jouw ideale plant.


Kunstplant ficus

Zoals gezegd bieden de kunstplanten dus ruim voldoende opties. Bloemen zijn altijd een versiering van de omgeving en dat is met een kunstplant niet anders. De meestverkochte kunstboom van Nederland! Deze kunstzijden ficus is gemaakt uit meer dan 8blaadjes, welke zijn opgebouwd op een echte houten stam.


Standaard wordt deze boom geleverd in een plastic pot. Mooie kunstboom die niet van echt is te onderscheiden. De kunstboom staat in een zware pot om omvallen te voorkomen.


Kunstplant ficus

Maak uw interieur groener met deze bamboe kunstplant. Ook in huis komt deze kunstplant tot zijn recht. De kunstplant heeft een zeer fraaie afwerking waardoor hij niet van echt is te onderscheiden. Door zijn 3D constructie is de kunstplant haast niet van echt te.


Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn kunstplanten uitermate geschikt voor thuis, maar ook op kantoren door het lage onderhoud. Materiaal plant: kunststof. De plant wordt geleverd in een zwarte kunststof pot.


Kunstplant ficus

Planten van kunststof kopen? Maxifleur is de specialist in kunstplanten ! Heeft u liever een fris voorjaarsgevoel in huis, kijkt u dan bij onze kleurrijke bloeiende planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts