vrijdag 15 september 2017

Fakro raambekleding

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Grote keuze uit trendy kleuren. Lichtdoorlatend of verduisterend!


Jaloezieën, rolgordijnen, plissés en veel meer.

Goedkoper Dan In De Winkel. Handige Raamdecoratie kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ontdek het dakraam van FAKRO ! Voor dakramen, platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen kijkt u op fakro.


Door FAKRO dakramen, lichtkoepels en platdakramen geniet u dagelijks van veel natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Heeft u even behoefte aan verduistering? Kies dan voor zonwering en raamdecoratie van FAKRO.


FAKRO zorgt voor meer comfort en heeft voor nagenoeg elk dakraam, elke lichtkoepel en elk platdakraam een passend zonweringproduct.

Het verduisterend rolgordijn ARF van FAKRO biedt een perfecte bescherming tegen zonlicht, door het volledig verduisteren van de woonruimte. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan dit. Dakraamrolgordijn is de specialist voor uw rolgordijnen en raamdecoratie.


Kijk snel op onze website voor het aanbod. Het standaard rolgordijn van Fakro regelt op een makkelijke manier de inval van licht door dakramen. Hiermee is het een populaire zonwering, die bovendien betaalbaar is.


Naast regelen van lichtinval en het beschermen van het interieur tegen licht, ziet het er ook nog eens mooi afgewerkt uit op uw slaapverdieping of zolder. Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren. Alle binnenzonweringen passen op elk type FAKRO dakraam. Of het nu een tuimeldakraam is of een luxueuze balkondakraam.


Per type dakraam en maat kan de mogelijkheid wel verschillen. Vraag dan ook naar de mogelijkheden per raam en zonwering. Wij zijn de specialisten op het gebied van raamdecoratie. U vindt ons vooral op internet, maar ook in onze showrooms in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven.


Hier hangt een selectie van onze producten en kunnen wij u direct helpen bij al uw vragen! Onze rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te installeren, met slechts vier schroeven.

In de meeste gevallen zit het gordijn binnen vijf minuten strak in uw. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Raambekleding online bij LIDL. Bekijk ons gehele woontextiel assortiment online.


Met een ARF verduisteringsrolgordijn van FAKRO kan een ruimte volledig worden verduisterd. Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in. Je hebt een FAKRO of VELUX dakraam en je gaat in de ruimte graag voor meer verduistering en privacy.


Een verduisterend rolgordijn voor je dakraam is een perfecte oplossing. Dankzij onze 1 tevredenheidsgarantie heb je altijd garantie op je product. Wij gaan voor een glimlach en worden blij als jij 1 tevreden bent!


Eenvoudig online bestellen. Dakraamleverancier is al jaren één van de officiele voorkeursdealers van Fakro. Door deze goede relatie kunnen wij snel en tegen lage prijzen dakramen leveren.


Daarnaast kunnen wij u eenvoudig binnen- en buitenzonweringen leveren. Vermindert warmteverlies via uw dakraam Volledige verduistering dankzij zijgeleiders Ruime keuze in kleur en motief Frame aluminium, wit of creme-kleurig Exact op maat gemaakt voor uw FAKRO dakraam Hoge kwaliteit Populaire maten en kleuren direct uit voorraad leverbaar (aangegeven met ): op werkdagen voor 15:bestel morgen in huis. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Plak glasfolie of plakplastic als snelle manier voor meer privacy of laat een rolgordijn helemaal op maat maken.


Originele VELUX verduisterende rolgordijnen en andere VELUX raamdecoratie en zonwering. Nu korting in de VELUX rolgordijn shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts