vrijdag 29 september 2017

Foto muur behang

Fototegels met de beste prijsgarantie. Koop en ontvang gratis verzending. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd!


FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto , of een foto van een fotobank. Al onze fotowanden hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Preview geeft helaas niet de juiste verhouding van de foto weer.


Stuur ons een foto van uw muur met de bijbehorende maten en de foto die u graag erop wil zien. De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of blader hier door de gehele collectie om jouw favoriete model uit te zoeken. Welkom op Foto - behangen. Wij zijn gespecialiseerd in FOTOBEHANG.


Foto muur behang

Behangen met stijl Wil je stijlvol fotobehang aan de muur , dan hoef je echt niet de nieuwste trends op de voet te volgen of je eigen voorkeuren links te laten liggen. Daarom wordt er veel vaker gekozen voor behang wat zelf ontworpen kan worden. In veel gevallen wordt hier een eigen gemaakte foto voor gebruikt.


Daarnaast zijn er ook miljoenen stockfoto’s waar uit gekozen kan worden. Fotobehang op maat met je eigen foto op behang. Wij printen dit haarscherp en snijden het op maat.


Foto muur behang

Wij doen altijd kosteloos een kwaliteitscheck voordat wij het behang. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Upload uw foto of ander beeldmateriaal, geef de maten van uw muur in en kies uw baanbreedte en materiaal. Tover de kamer om in een natuurlijk landschap met een fotobehang van natuur en landschappen. Bekijk de uitgebreide collectie.


Voordat je aan de slag is het slim om eerst te bepalen waar je de fotomuur wilt hebben. Je kunt natuurlijk meerdere fotomuren in huis hebben hangen. Maar je kunt het beste beginnen met één fotomuur zodat het project niet het hele weekend hoeft te duren. Een leuke plek om een fotomuur te maken is bij de trap.


Foto muur behang

De leukste wanddecoratie vind je bij Muurmode. Scherpe prijzen Snelle levering Maatwerk mogelijk Originele producten. Het enige wat u hoeft te doen is plaksel op de muur smeren.


Vervolgens kunt u het behang op de muur aanbrengen. U maakt dus geen gebruik van een behangtafel, hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om fotobehang goedkoop en snel op uw muur te plaatsen. Hierdoor heb je een uniek behang met eigen print aan de muur.


Foto muur behang

Waarom kiezen voor FotoMuur. Het behang wordt op maat gemaakt, zodat het perfect op je muur past. Dankzij veilige materialen, is ons behang ook geschikt voor in de slaapkamer en kinderkamer.


Naadloos behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én tegen schoonmaakmiddel. Dit behang wordt in een groot vlak geprint, dat ziet er extra strak uit. Hierdoor zie je geen naden wat bij vliesbehang dichtbij wel te zien is. Hierbij ontvang je behangdelen die je overlappend op de muur kunt plakken.


Als je liever banen opplakt, kun je voor een vliesbehang kijken. Hierbij smeer je de lijm op de muur en niet op het behang , wat minder geknoei geeft. En je kunt ook kiezen voor airtex fotobehang.


Dit is behang uit één stuk zodat je geen naden op de muur ziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts