vrijdag 22 september 2017

Pu lak gamma

Doordat de roller is gemaakt van sterk nylon is deze bestand tegen de agressieve bestandsdelen van epoxy 2-componenten en PU -lakken. Kijk ook in het assortiment van GAMMA voor een ruime keuze in laksoorten. Resultaten van zoekmachines! Stilleven PU vernis krasvast glans 250ml - praxis. GAMMA vloerlak kleurloos hoogglans 7ml is een kleurloze lak met poly urethaan versterkt.


Pu lak gamma

Hierdoor ontstaat een extra harde toplaag op hardhouten vloeren, en parket zodat deze intensief belast kunnen worden. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Het product is oplosmiddelhoudend. Ideaal voor hout, metaal, beton en hard PVC, zowel binnen als buiten. Het is zeer geschikt voor tafels, stoelen, speelgoed en houten objecten voor binnen.


PU acryl lak is eenvoudig te verwerken, droogt bijzonder snel en is gemakkelijk te reinigen. Het resultaat van pionierswerk! Twee-componenten polyurethaan lak is niet uitgebreid opgenomen in assortimenten van Gamma , Praxis, Hornbach en andere bouwmarkten. Dit komt omdat het vaak iets moeilijker te verwerken is voor de doe-het-zelver dan gewone verf.


Jachtlak bij GAMMA : goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Avis Aqua PU lak is glashar vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. Deze lak is zeer goed toepasbaar op nieuw hout, tevens op bestaande goed schoongemaakte vernislagen, daar waar met name ten aanzien van de kras- en slijtvastheid hogere eisen worden gesteld.


Pu lak gamma

Met Rigostep Skylt Original Ultramatte PU - lak krijgt het oppervlak een ultra matte laklaag en een onbehandelde uitstraling. Koopmans Vloerlak PU Zijdeglans is te gebruiken voor hout binnenshuis, zoals en vloeren, trappen, tafels, deuren en lambriseringen. Met deze harde zijdeglans lak geef je deze een zeer slijtvaste afwerking.


Bijvoorbeeld in een traditionele kleur zoals ossenbloedrood of een kleur die past bij een moderne inrichting. Het is geschikt voor tafels, stoelen, speelgoed en houten objecten. De PU - Lak Mat is te gebruiken voor alle soorten houten vloeren en meubelen, zelfs voor zwaar belaste toepassingen zoals bijv. Ook op betonnen aanrechtbladen kunt u deze PU - lak mat gebruiken.


Pu lak gamma

Deze componenten polyester verf staat bekend om het niet vergelen, de hoge krasvastheid en het lange glansbehoud. Daarnaast biedt deze lak een langdurige UV bestendigheid. Hoe goed een parketlak of een kurklak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep PU lak is niet alleen wat betreft duurzaamhei maar ook qua aspect een klasse apart. In de jaren zijn polyurethaan of PU -afwerkingen ontwikkeld voor de industrie.


De grote druk- en treksterkte en vloeistofdichtheid van het materiaal waren met name in de zware industrie belangrijke factoren. Sinds de millenniumwisseling heeft de producttoepassing zich verplaatst naar de esthetische markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts