woensdag 13 september 2017

Fotoprint op muur

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 95! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd! Fotobehang van alle merken op beslist.


FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Dit geeft u als klant het grote voordeel dat u in volle vertrouwen uw eigen persoonlijke foto op vliesbehang online kunt bestellen.

Wij garanderen u de beste kwaliteit en de scherpste prijs per m2. Met een foto op glas steel je de show. Echt glas is namelijk uniek in de wereld van wanddecoratie. De kleuren zijn intens, de kwaliteit is prachtig. Een foto op aluminium krijgt een stoere, matte look.


Zwart-wit foto’s krijgen prachtig contrast en kleuren spatten van de muur. Elk type foto is voor aluminium geschikt. Aluminium is favoriet bij fotografen, vooral vanwege de matte afwerking. Met dit materiaal weet je zeker dat jouw fotoprint een professionele uitstraling krijgt.


Een brede verscheidenheid aan fotoprint op muur -opties zijn voor u beschikbaar, zoals afgedrukt, fotolijst. Hongkong, die respectievelijk , en voorzien van fotoprint op muur. Bekijk onze diverse soorten muurdecoratie en kies het materiaal dat het beste past bij jouw woning en smaak.


Ga voor een mooie foto op canvas, een stoere foto op hout of een toffe foto op aluminium. Alle wanddecoratie wordt geleverd inclusief een gratis ophangsysteem. Zo geniet jij na ontvangst snel van jouw mooiste foto aan de muur.


Er is een grote kans dat het werk dan gaat verschuiven of zelfs bobbelen.

Pritt om de fotoprint op een stevig karton te. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je eigen unieke muurdecoratie. Ontwerp heel eenvoudig je wanddecoratie met de online editor. Maak een keuze uit verschillende indelingen waarmee je zelf een fotocollage kunt maken.


Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt. Het voordeel van deze modellen is dat we dit fotobehang wel op maat voor je kunnen maken. Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang. Boek het OP, Chaweng Beach.


Perfect voor ieder interieur. Hieronder vind je meer informatie en tips over dit product. Zo verkopen we bijvoorbeeld een print van een gemetselde muur. Deze lijkt zo echt, dat als je dit folie op een wandje zou plakken, je haast zou denken dat daar een echt gemetselde muur staat.


In deze rubriek tref je allemaal plakfolie met foto afbeeldingen. Laat je foto vergroten op prachtige materialen, van foto op canvas of hout tot acrylglas of aluminium. Het fotobehang op maat kunnen wij op verschillende materialen drukken.


Het meest gangbare is vliesbehang van hoge kwaliteit. Heb jij een soortgelijke klus? Het vlies behang komt in banen en afhankelijk van de maat van jouw muur kijken we welke breedte (bijvoorbeeld 4of cm) het beste uitkomt. Het kan zijn dat op de laatste baan een deel wit is en niet bedrukt is. Kies de gewenste afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig.


Je kunt je print helemaal zo maken als jij wilt met de verschillende opties. Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat. Kijk dus ook eens naar onze Kopenhagen op canvas, en hang deze stad aan de wand.


Voordat wij de bestelling verzenden, wordt het product goed ingepakt om mogelijke beschadigingen tijdens de reis te voorkomen. Wacht niet langer, maar bestel nu een foto print van Kopenhagen voor aan de muur , of voor op bed! Je bent bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs, met vaak een leuke aanbieding. Daarnaast zijn onze doeken 1 op maat bestelbaar.


Een tuinposter hang je eenvoudig aan de muur met een van onze ophangsystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts