woensdag 13 september 2017

Spiegel op maat laten snijden

Spiegel op maat laten snijden

Verschillende soorten spiegels op maat. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Groot assortiment spiegels op maat. Alle merken spiegels op maat. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Spiegel op maat laten snijden

Vul de door u gewenste maten en de bewerking in. Daarna wordt automatisch de prijs berekend. In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een spiegel op maat snijdt. Daarnaast zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een.


Dat wil zeggen alleen snijden , met scherpe randen. Goed toepasbaar in een houten frame. Indien gewenst kunnen wij de spiegels voor u laten bewerken. Kijk voor een geslepen spiegel hier.


De getoonde prijs is per m2. Voor het ophangen van een spiegel hebben we diverse hulpstukken in onze webshop. Het spiegel glas is meestal dikker dan gewoon glas. Spiegels op maat bevestiging. Om te zorgen dat het breukvlak zo mooi mogelijk wordt gebruik je bovenstaande techniek.


Tip: Voor het snijden even je glassnijder in de naaimachine olie houden, hierdoor kan de spanning die ontstaat in het glas tijdens het snijden verminderen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de randen van je spiegel op maat te laten afwerken. Als de randen van de spiegel geheel in een kader of lijst komen, dan hoef je de randen niet persé te laten afwerken en zijn scherpe randen prima.


Zo kunt u ons inschakelen voor het laten snijden en maken van een prachtige spiegel voor in uw woning. Hiermee leveren wij echt maatwerk van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien doen wij dit ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs. Zo heeft u al snel spiegels op maat in huis voor weinig geld.


Deze spiegels zijn op maat leverbaar in 4mm, 6mm en 8mm dikte. Indien een spiegel in deze situaties wordt gebruikt, is het verstandig om de randen van de spiegel te laten slijpen. Op die manier kan niemand zich snijden of verwonden. Vanaf 6mm dikte kan er ook een facetrand (sierrand) aan de voorzijde worden geslepen.


Spiegel op maat laten snijden

Zelf (oude) spiegels snijden - klusidee. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. De voordelen van een spiegel op maat : Door een spiegel op maat te laten maken, is de spiegel volledig in lijn met de stijl van je badkamer of het interieur van de woning. Met een spiegel op maat heb je de keuze uit verschillende kleuren, zodat de spiegel voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.


Grote spiegel als spiegelwand is mogelijk. Vele toepassingen, zoals als badkamerspiegel, spiegel met verlichting. Een spiegel op maat bestellen bij GlasGigant.


Spiegel op maat laten snijden

In slechts drie eenvoudige stappen bestel je een spiegel. Graag wil ik een spiegel zonder ran maar wel geslepen (geen facet) in de maat van meter bij cm. Je mag die haakjes zien aan de zijkant. Nu wil ik de spiegel laten bijsnijden om die breuk te verwijderen.


Na het snijden met de glassnijder aan de achterzijde van de spiegel op de snijrand tikken en dan in een keer breken. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor een spiegel op maat. Of u nu een mooie spiegel voor uw hal wilt, een spiegel in de lift van uw kantoorpand of passpiegels in de paskamers van uw kledingzaak: Glasservice IJsselstein regelt het voor u. De levertijd bedraagt werkdag.


Facet geslepen spiegels hebben een levertijd van circa twee weken. De Online Glasgroothandel. Bij De Voordelige Groep bestelt u een op maat gemaakte spiegel eenvoudig en snel online. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vestiging in Oosterhout.


Glas bestellen bij DubbelGLAS. Heeft u nog vragen over het op maat laten maken van een spiegel ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts