donderdag 21 september 2017

Behang verweerde muur

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Australische blad Living Etc en op haar site kwamen we deze foto tegen van deze prachtige doorleefde muren. Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur. De collectie stenen is breed.


Behang verweerde muur

Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels. Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren, muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk behang kopen.


Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende behang aanbiedingen of een behang aanbieding op een bepaald merk. Elke behang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Steen behang online kopen. Het steen behang van behangwebshop.


Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis. U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Verweerde bakstenen muur behang behang op debehangsite.


Gratis verzending vanaf euro. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.


Behang verweerde muur

De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.


Kwaliteits check van foto voor behang. Heb je een mooie foto die je graag in groot formaat als behang op de muur zou willen hebben? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer. Dit geeft de muur een meer verweerde look.


Ben je niet zo’n fan van verven maar wel op zoek naar dat stoere effect op de muur ? Kijk dan eens opde behang afdeling. Annemie Hiele Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Henge is faux afwerking metalen structuur behang.


Behang verweerde muur

Het heeft een rustieke gecorrodeerde stenen blik voor een ongeëvenaarde textuur en diepte. Gebruik het in uw kantoor of woonkamer. Geef je muren een geweldige robuste look met dit behang met grote verweerde aangetaste bollen in roomwit. Met dit behang creëer je een interieur met veel sfeer en karakter. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.


De print geeft het gevoel van een verweerde oude muur in een oud huis, met z’n verschillende lagen verf en hier en daar een verfspatje in kleur. Een verweerde bakstenen muur ziet er al heel stoer en leuk uit, maar het is ook heel leuk om de muur te stylen. Hang bijvoorbeeld mooie lijsten aan de muur of creëer een grote collage van verschillende lijsten.


Behang verweerde muur

Je kunt de bakstenen muur ook functioneel gebruiken, net zoals alle andere muren in huis. Creëer een huis met sfeer en karakter met behulp van dit fantastische verweerde tegels behang in delfts blauw. Je kunt dit behang met veel stijlen en kleuren combineren en dat maakt het een absolute must-have.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts