donderdag 21 september 2017

Geluidsisolerend glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

De combinatie van het glas en de met gas of lucht gevulde tussenruimte zorgt ervoor dat het geluid wordt afgezwakt. Met geluidswerend glas van AGC kan een geluidsdemping van ruim dB worden bereikt. Het complete assortiment is onderverdeeld in verschillende collecties, met ieder zijn unieke geluidsisolerende prestaties. Wij helpen u graag het juiste geluidswerende glas te vinden.


Geluidswerend glas zorgt niet alleen voor geluidsisolatie, maar natuurlijk ook voor warmte-isolatie. Als je aan een drukke straat woont, geeft geluidswerend glas rust in huis. Hier lees je hoe geluidswerend glas werkt en welke soorten geluidsisolerend glas er zijn.

Ontdek welk geluidswerend glas geschikt is voor jouw huis. Het zit zelf zo dat heel wat hoogrendementsglas ook al meteen heel wat decibels kan drukken. Bij hoogrendementsglas zit er een gaslaagje tussen de verschillende lagen glas. Bij geluidswerend glas zit er een folie tussen. Deze folie is geluidsdempend.


De geluidwerende beglazing van Saint-Gobain Building Glass is dubbel tweezijdig gelaagd glas dat akoestisch werend werkt. Vaak spreekt men ook over akoestisch gelaagd glas. De akoestiek van je ruimte, of het nu je woning is, bureau of kantoor, zal verbeteren door de overlast van buitenaf tot een minimum te herleiden. Wanneer u bijvoorbeeld in een drukke straat woont zorgt dit type glas ervoor dat alle buitengeluiden worden geweerd. Daarnaast kan u met geluidswerend glas ook direct zorgen voor een betere isolatie van uw huis.


Dit kan middels een laag folie (PVB). Geluidswerende akoestische folie (PVB) toepassen Enkel glas of isolatieglas kan extra geluidswerend gemaakt worden. Dit is mogelijk door een akoestische PVB folie toe te passen. Voordelen van geluidswerend glas op maat - Sterke reductie van geluid - Verhoogt rust en geluidscomfort - Volledige natuurlijke lichtinval, volledig transparante beglazing - Past in ieder kozijn, raam en deur. Geluidsisolerend glas bestellen in drie stappen.


Geluidwerend glas op maat bestellen bij GlasGigant.

Kosten geluidswerend glas De geluidsisolatie van ISOGLAS doet meer dan alleen geluidsoverlast bestrijden – het isoleert uw pand ook beter tegen warmte. Het toepassen van speciale gelaagde akoestische glassoorten biedt daarbij ook nog eens een verhoogde veiligheid als aanvulling op de thermische en akoestische isolatie. Met geluidsisolerend glas worden ongewenste geluiden tot een acceptabel of zelfs onhoorbaar niveau gereduceerd. Een bijkomend voordeel van geluidsisolerend glas is dat u uw huis ook beter isoleert tegen warmte. Al uw isolatieglas wordt op maat geleverd.


Voor een nog betere isolatiewaarde wordt modern dubbel glas voorzien van een dun metaallaagje. Om de almaar grotere impact van geluidsoverlast in onze dagelijkse omgeving te beperken, biedt AGC Glass Europe oplossingen waarmee een geluidsreductie tot ruim dB kan worden bereikt. Glas bestellen bij DubbelGLAS. De geluidswerende eigenschappen van glas zijn te combineren met tal van andere opties zoals zonwerende coatings. De prijzen per mzijn afhankelijk van de andere functies die het glas moet vervullen.


Voor de eenvoudigste soort geluidswerend glas betaalt u ongeveer euro per vierkante meter. Ook geschikt voor glazen daken en overkappingen en dakramen. Een groot voordeel van gelaagd glas is dat het onzichtbaar is verwerkt in het glas. Andere beschermingssystemen, zoals luiken en tralies, moeten opzichtig worden bevestigd en zijn weinig esthetisch.


In tegenstelling tot gehard glas blijft gelaagd glas bij een breuk vastzitten in de sponning. Snel en eenvoudig bestellen. Online glas bestellen bij Glaskoning.


Vraag naar de mogelijkheden voor uw huis of bedrijfspand. Scheuten geeft overigens in zijn Scheuten Academy voor zijn klanten ook opleidingen en trainingen op het gebied van geluidswerend glas. Kijk hier voor alle informatie.


Wilt u meer weten hoe ongezond herrie is, waarom en wanneer u geluidswerend glas zou nemen en voor wie het wordt aanbevolen, kijk dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts