woensdag 20 september 2017

Gordijnen soorten

Van rolgordijn tot plissé tot easyclick gordijnen. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Alle merken gordijnen soorten. Op zoek naar gordijnen of andere raamdecoratie? Dan weet je inmiddels vast hoe verschrikkelijk veel soorten gordijnen er zijn. Wij bieden de meest populaire varianten, kleuren en stoffen aan.


Hieronder hebben we vast een overzicht voor je gemaakt van de verschillende soorten raamdecoratie met bij elke vorm een plaatje en een korte omschrijving. Je vindt onder andere jaloezieën, plissé- en rolgordijnen in de collectie, maar ook verschillende soorten stoffen gordijnen. Deze mooie gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.


Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum.

Ook zorgen gordijnen ervoor dat het geluid in de ruimte gedempt wordt. Kortom, gordijnen brengen veel sfeer en zijn functioneel. Ga je voor het perfecte resultaat? Dan kun je ervoor kiezen om de gordijnen te combineren met een andere soort raambekleding.


Onze collectie gordijnen bestaat uit veel verschillende stoffen. WELKE PLOOIEN ZIJN ER MOGELIJK VOOR EEN GORDIJN ? Bij de aanschaf van overgordijnen kiest u naast de kleur ook de soort plooi die u wenst. Louverdrape biedt u verschillende soorten plooien met elk hun eigen eigenschappen en maximale afmetingen. Prijsbepalend voor de overgordijnen is de vloeite die bij de plooi hoort. Duo rolgordijnen geven veel flexibiliteit.


Speel met de lichtinval door de twee stofbanen. We hebben zowel maatwerk als standaard maten. Staat je maat er niet bij, dan heb je maatwerk nodig en kun je eenvoudig via onze configurator online je gordijn samenstellen.


Wat je keuze ook is, we helpen je graag de beste raamdecoratie keuze te maken! Welke verschillende soorten stoffen. Er zijn plooigordijnen, ringgordijnen en wavegordijnen.


Elk van deze types komt weer met eigen varianten die los van de stof die je kiest een heel eigen karakter aan het gordijn geven.

Denk aan het type plooi, de hoeveelheid stof en de zoom. Geen fan van gordijnen of andere opvallende raamdecoratie? Met raamfolie kies je voor een subtiel en relatief goedkoop alternatief. Meer over de soorten , prijs, voordelen en andere interessante weetjes ontdek je hier.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Om extra lichtdichtheid te krijgen, de stof tegen lichtinvloeden te beschermen én om dit gordijn rijker en voller te laten uitkomen kan het overgordijn worden gevoerd.


Dit kan met allerlei stoffen die als voeringstoffen gebruikt kunnen worden. Soorten gordijnen Het gaat eerder om persoonlijke smaak, dan om de stijl van het gordijn. De fronslinten bestaan nog steeds, maar de ringen en lussen maken het werk veel eenvoudiger bij het plaatsen. Gordijnen kunnen ook zonder plooien gemaakt worden. Zoek je verduisterende gordijnen voor op de slaapkamer, of wil je graag alleen een beetje aankleding in je woonkamer?


Vitrages voor het filteren van daglicht. Inbetweens voor wat meer warmte en sfeer en overgordijnen voor de verduistering in je slaapkamer. Wij hebben allerlei soorten stoffen voor gordijnen.


Aan de standaard gordijnrail kunt u gordijnen met alle soorten plooien ophangen. Wanneer u kiest voor een enkele of dubbele plooi dan kunt u er voor kiezen om de gordijnen onder of voor de rail op te hangen. Bij een wave plooi komen de gordijnen altijd onder de rail te hangen omdat de wave plooi ook naar achteren gaat.


Als de kamer hoger is dan drie meter, is het verstandig om voor een dubbele plooi te kiezen, anders is er geen plooivorming meer over aan de onderkant. Bij een moderne betonnen vloer, kunnen warm getinte gordijnen voor sfeer zorgen. En wie eens gordijnen heeft aangeschaft weet dat deze vraag altijd gesteld wordt: wat voor gordijnplooi wil je?


Want de keuze in gordijnplooi bepaalt meteen hoeveel stof er nodig is. MrWoon vertelt je hier daarom alles over plooien in gordijnen. Plooien, welke soorten zijn er?


Eindelijk de juiste stof gevonden maar dan. Naast de veel gebruikte enkele en dubbel plooi zijn er ook nog een aantal andere mogelijkheden. Heb je een standaard maat en geen behoefte om zelf aan de slag te gaan of veel tijd te steken in het kiezen van de juiste gordijnen ? Dan zijn kant en klaar gordijnen echt iets voor jou!


Praxis heeft kant en klaar gordijnen in verschillende soorten en maten. Ook heb je genoeg keuze in designs. Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts