woensdag 13 september 2017

Fotobehang beton

Fotobehang beton

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Kies uit 1producten vanaf € 295.


Fotobehang beton

Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs. Wij produceren foto behang op vlies behang. Beton oogt strak, hip en modern. Wij hebben beton behang in verschillende kleuren.


Mocht het gewenste behang er niet tussen zitten, meld ons dit dan en wij gaan voor je op zoek. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. De randen rondom zijn minder scherp dan het midden van de foto. Dit hoort in de foto en is geen productiefout. Stelt u zich eens voor dat u uw eigen gewelf hebt in een betonnen muur, of een stadsgezicht door middel van beton fotobehang.


Dit gebruik van beton in ontwerpen is elk jaar meer gebruikelijk geworden en wordt beschouwd als een natuurlijk element in veel huizen en gebouwen. Dit fotobehang is prachtig voor woonkamer of slaapkamer. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. De vermelde afmeting is breedte x hoogte. Met fotobehang transformeer je een ruimte volledig in een handomdraai.


In onze online shop vind je diverse ontwerpen in talrijke stijlen. Voor iedere kamer en voor iedere sfeer is er genoeg keus! Creëer een pure en Industriële urban industriële look met beton behang.


Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Vind hier alle deals in National! Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van steen beton , wil men graag een stoere industriële look realiseren. Fotoprints van gemetselde stenen zoals van keien of grove natuurstenen muren. Bakstenen muren en grote keien.


Of liever een wand met modern en strak beton of juist grof beton met conusgaten. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld. Voor een industriële look op de muur met beton behang, behang steigerhout of juist hout behang kies je een fotobehang van Muurmode. Laat je inspireren op onze website! Stenen muur fotobehang zorgt er op een snelle en goedkope manier voor dat je kamer een industriele look krijgt.


Fotobehang beton

We hebben verschillende soorten stenen muren in de collectie zoals bakstenen en oude stenen muren. Deze steen fotobehangen zijn van hoge resolutie zodat de details scherp zichtbaar zijn op de wand. Ook op een kantoor kan een fotobehang prima staan. HORNBACH biedt een groot assortiment aan fotobehang.


Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Verschillende soorten fotobehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts