donderdag 21 september 2017

Krijtbord hout

Bij de Horeca Benodigdheden Koning. XXL Korting - Alles op Voorraad! Bestel direct of ontvang persoonlijk advies! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten.


Onze unieke vintage borden en houten borden worden met de hand gemaakt in onze ambachtelijke lijstenmakerij.

Deze krijtborden van hout worden met de hand gemaakt in onze ambachtelijke werkplaats en zijn beschikbaar in diverse formaten en kleuren! Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord , krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout. Krijtborden in diverse soorten en maten.


Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Magnetisch krijtbord met houten omlijsting. Het bruine hout in combinatie met de donkere krijtplaat zorgt voor een trendy krijtbord met een warme uitstraling.


Een multifunctioneel krijtbord dat ideaal is voor in de horeca of op kantoor, maar ook thuis niet zal misstaan.

Het blanke hout geeft een mooi contrast met de donkere krijtplaat. Een krijtbord met steigerhouten omlijsting is zowel een praktisch als een mooi product. Doordat de krijtborden steigerhout met de hand worden gemaakt, is ieder krijtbord uniek.


Een must-have voor uw bedrijf of voor thuisgebruik. Robuust krijtbord hout blank bent u op zoek naar een handig krijtbord voor het weergeven van uw menu, of om te gebruiken als boods. Het krijtbord kan worden beschreven met zowel klassieke krijtjes als met de moderne krijtstiften. Dit prachtige krijtbord wordt met de hand gemaakt in Nederland. De houten lijst kan door het werken van het hout iets afwijken van de opgegeven maat.


Het betreft een natuurproduct, waardoor de vorm van het krijtbord kan afwijken van de afbeelding. Schoolbor aan kant gelinieerd en aan de andere kant magnetisch. Met ook een leerklok, het alfabet en getallenreeksen voorbedrukt.


Houten krijtborden tegen lage prijzen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


De zwarte kleur van het hout in combinatie met de donkere krijtplaat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Met de bijgeleverde ophangmaterialen kan dit magnetische krijtbord zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Al onze magnetische krijtborden worden met de hand gemaakt in Nederland. Dit krijtbord is gemaakt van hout , de omlijsting is zwart wat er voor zorgt dat het krijtbord moderner oogt. Kortom een krijtbord dat in geen enkel café of restaurant zal misstaan, maar ook thuis kan het krijtbord een aanvulling zijn op uw interieur. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Zwart krijtbord met een houten frame. Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Unieke magnetische krijtborden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts