maandag 25 september 2017

Jaloezieen zuid

Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

En bepaal zelf alle afmetingen. Of het nu gaat om een enkele deur, een dubbele deur of een schuifpui, een plissé hordeur is voor bijna elke situatie de perfecte oplossing. Bij een plissé hordeur wordt in plaats van vlak gaas gebruik gemaakt van zigzag geplooid gaas. Onze op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen worden standaard binnen 7-werkdagen na bestellen bij uw thuisbezorgd.


Doordat dit een lichte en harde houtsoort is, zijn grote afmetingen mogelijk, tot wel 2cm! Een prachtige jaloezie van topkwaliteit waarbij de houtstructuur duidelijker zichtbaar is. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Info over jaloezieen fabriek zuid.


Resultaten van zoekmachines!

De kunststof jaloezie en aluminium jaloezie worden juist meer gebruikt in de badkamer. Deze jaloezieën kunnen namelijk tegen de vochtigheid na het douchen, wat niet geldt voor de houten jaloezie. Vind hier de jaloezie die het beste bij jouw inrichting past! Gisteren werden mijn set jaloezieen … Gisteren werden mijn set jaloezieen thuisbezorgd.


Werd netjes afgeleverd en de jaloezieen zaten keurig in het plastic verpakt en er zaten alle beugels etc bij plus een montage instructie. Wij verkopen houten jaloezieen van hoge kwalieit vanaf slechts € 9. Jaloezieën koop je óók bij Leen Bakker. Let op dat u niet PVC jaloezieen verward met echte houten jaloezieen gezien u dan straks een vergelijkbare prijs betaalt maar voor plastic. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Koop uw nieuwe jaloezieën in onze webshop.


Ontwikkelen en produceren van alle type binnenzonwering. U kunt de uitstraling hiermee nog meer afstemmen door bijvoorbeeld te kiezen voor een accentkleur die in uw interieur terugkomt. Bij alle houten jaloezieën en bij 50mm aluminium kunt u er verder voor kiezen de bovenbak van de jaloezie aan het zicht te onttrekken met een rustige houten sierkoof.


Deze uitvoering geeft een prachtige shutterlook uitstraling door de brede ladderbanden. Grootste en voordeligste aanbod van aluminium en houten jaloezieën op maat. Bereken hier snel uw prijs en vraag direct gratis kleurstalen aan! Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard.


Onze houten jaloezieën, gemaakt van 1 hout, geven een luxe en warme uitstraling aan jouw woning.

Houten jaloezieen op maat nu al vanaf € 1-Op zoek naar een sfeermaker in jouw interieur? De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en is volledig te stylen naar eigen smaak. Een fantastische toevoeging aan je interieur dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts