donderdag 13 april 2017

Wissellijst 140 x 100

Op zoek naar Design Wissellijsten? Doe inspiratie op en bestel direct. Altijd de perfecte wissellijst. Neem eenvoudig contact met ons op! Profiteer bij elke bestelling.

Koop slim, ontvang kwaliteit! Mooie houtkleurige wissellijsten. Lichte en natuurlijke uitstraling. Ruim aanbod wissellijsten. Bestel nú uw favoriete Wissellijsten.


Snelle en Gratis levering (boven € 10). De keuze is enorvan een voordelige kunststof wissellijst tot een luxere uitvoering in aluminium of MDF. Info over wissellijst 1x 100.

Resultaten van zoekmachines! Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto.


En dat voor de scherpste prijs. In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Een breed (mm) profiel met mm hoogte, een breed en sterk profiel.


Switch-It S is een kwalitatief hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van mm dik geslepen helder glas. Het inlegvel kan tevens dienst doen als passe-partout. Voor een standaardmaat wissellijst , met of zonder passe-partout. U kunt eenvoudig zelf uw poster inlijsten in een standaardmaat wissellijst via Zelfinlijsten.


Met behulp van een passe-partout, is het vaak mogelijk om een standaardmaat wissellijst te gebruiken. Zowel in Aluminium of houten wissellijst. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek.


Deze Zusss ahouten wissellijst maakt het mogelijk dat je steeds een andere eigenwijze Zusss poster aan de muur kunt hangen. De frames zijn gemaakt van hout. Ook leuk: hang er eens een foto in!


Aluminium Wissellijsten gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. De klassieke lijst is verkrijgbaar in zwart en wit hout én in goud-, zilver- en koperkleurig aluminium. Wij bieden ook posterhangers aan, een trendy alternatief voor een klassieke. Klik-lijsten: Ideaal voor projecten. Klicklijsten kunnen aan de voorzijde worden opengeklapt en zijn daardoor ideaal voor het eenvoudig wisselen van posters.


De wissellijst kan ook goed gebruikt worden als fotolijst. Onze wissellijsten zijn handig voor het ophangen van certificaten of voor het beschermen en tentoonstellen van uw kunstwerken. Door ons brede assortiment aan wissellijsten in diverse formaten, kunnen deze ook als kleine of grote fotolijsten dienen. Fotolijst aluminium Duo zilver 70x1cm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts