woensdag 12 april 2017

Behang als schilderij

Unieke Schilderijen tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!

Schilderij behang top Graag delen we onze top schilderij behang met je. Eén van de bestsellers is het schilderij behang Meisje met de parel. Dit beroemde schilderij van Johannes Vermeer is uitgegroeid tot zijn meest geliefde kunstwerk.


Naadloos behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én tegen schoonmaakmiddel. Dit behang wordt in een groot vlak geprint, dat ziet er extra strak uit. Hierdoor zie je geen naden wat bij vliesbehang dichtbij wel te zien is.


Schilderij Vincent van Gogh, Zelfportret als schilder van Schilderijen Nu Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Prachtig dit schilderij als behang ! Rijksmuseum behang : populaire modellen In het brede aanbod met schilderijen waarvan we een Rijksmuseum behang kunnen maken, zetten we graag een aantal bestsellers op een rijtje.

Deze populaire modellen kunnen we allemaal op maat van jouw muur maken. Daarnaast kun je kiezen uit vliesbehang in banen of airtex behang in één stuk. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang.


Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen uur en de levering is binnen 1-dagen. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.


Verschillende schilderijen op deze website zijn leverbaar als meerluik schilderij. Dit betekent dat het schilderij bestaat uit meerdere losse delen. Denk hierbij aan de drieluiken en vijfluiken. Samen vormen de losse luiken één geheel aan de muur. Kleine schilderijen worden uitvergroot tot grote behangen om je wand mee te decoreren.


Zo geniet je elke dag van jouw favoriete schilder en zijn beroemde kunst. Niet alleen de woonkamer kun je trouwens een nieuwe look geven met een Rijksmuseum behang , ook de studeerkamer, een eetkamer of de gang geef je een metamorfose met een kunstwerk aan de. Van Monet tot Klimt, van Van Gogh tot Mucha. Geheel verdiept in haar werk schenkt een dienstmeisje melk in.


Fotobehang van het schilderij Het Melkmeisje van de schilder Vermeer. Behalve de witte melkstraal lijkt niets te bewegen. Die alledaagse handeling balde Vermeer samen tot een indrukwekkend schilderij – als een beeld staat de figuur vrij in de lichte ruimte.

Als je een keuze voor een mooi woonkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.


Uren lang door een museum dwalen of ontroerd raken door dat ene mooie schilderij , wie heeft er geen ervaring mee. Nu is het mogelijk om dit gevoel te creëren bij jou thuis of op kantoor. Met onze fotobehangen uit de kunst collectie haal je dat speciale schilderij levensgroot naar je toe.


Photowall biedt fotobehang, behang , schilderijen en canvasschilderijen. Kies uit honderden motieven en designers of druk je eigen motief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts