vrijdag 21 april 2017

Klok zuiver

Zuiver Meubels in het Echt Bekijken? Bezoek de Sfeervolle Winkel van LUMZ in Houten. Onze Adviseurs vertellen u graag over de Nieuwste Woontrends en geven Persoonlijk Advies. Eerst de meubels in het echt zien? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders.


Een klok kan natuurlijk gebruikt worden om de tijd op te zien, maar een klok kan ook een erge mooie toevoeging zijn aan je muur of op een tafeltje. Met een klok van zuiver maakt u de wand in de woonkamer, slaapkamer of hal helemaal af! Van een betonnen klok tot een houten variant, in diverse groottes en stijlen. Niet alleen functioneel, maar ook stijlvol als decoratie aan de wand.


Of zet op een mooi dressoir tussen andere accessoires. Geen standaard of alledaagse materialen dus. Deze minimalistische design klok van zuiver is een echte time bandit! De klok is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.


Klok zuiver

Je gebruikt in de klok een AA batterij. Een collectie waar ik trots op ben en die wij met veel plezier hebben gemaakt. Vang twee trends in een wandklok: de trend van natuurlijke materialen en de goudkleur trend.


Deze marmeren klok staat overal in huis stijlvol. Tip: maak een stijlvolle wanddecoratie van dit uurwerk. Hang er een paar op een rijtje om de verschillende tijdzones aan te geven. De slinger verwijst naar de klok van opa en oma terwijl de wijzerplaat doet denken aan een jaren vijftig klok.


Klok zuiver

Maar deze moderne hangklok werd weer gemaakt van lichtgewicht cement wat hem helemaal eigentijds maakt. Kies uit 6producten vanaf € 55. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Klokken tegen lage prijzen. Vergelijk 3zuiver klokken.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Je zult er regelmatig even met bewondering naar willen kijken.


Je kunt voor de klok kiezen uit marmer met een witte of met een zwarte kleur. De wijzers van de klok zijn gemaakt van koperkleurig aluminium. Elke kleur heeft een natuurlijke marmerkleur en gouden wijzers.


De Time Bandit heeft een rustige, moderne uitstraling. Dat maakt deze klok juist bijzonder. Vandaag bestel morgen in huis. Door de grootte van de klok past hij eigenlijk wel in elk interieur.


Ook beschikbaar in de kleuren gou zwart en koper. Wilt u deze klok in het echt bekijken? Wij hebben het showmodel in de winkel staan.


In de klok gebruik je een AA batterij, deze wordt niet meegeleverd. Maar zonder dat vervelende ding-dong! Deze moderne klassieker is gemaakt van beton en aluminium. U kunt de Pendulum klok verkrijgen in twee kleuren.


Klok zuiver

De Pendulum klok verdient een mooi plekje in uw interieur. Helemaal hip en trendy met deze toffe vloerklok van het bekende nederlandse merk zuiver. Een stoere, maar tegelijkertijd elegante klok , die dankzij zijn neutrale kleur in vele interieurs past.


Prachtig zwart en gemaakt van staal met aluminium wijzers in het koper, ook de randen zijn in het koper. Met deze moderne interpretatie van de staande klok maak je een echt statement in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts