donderdag 27 april 2017

Achterwand tegels keuken

Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken. Inclusief Klantervaringen!


Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Goedkope keukenachterwanden.

Vergelijken doe je op Beslist. Bestel Tegels online of kom langs in de showroom in Dalen. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel.


Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Welke tegels uw voorkeur ook hebben en wat de stijl van uw keuken ook wordt, Tegelmegashop.


Wij spreken liever niet over ‘goedkope keukentegels’, maar bieden topkwaliteit en A-merk tegels voor de beste prijs!

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. In deze keuken zien we de natuurlijke kleuren en materialen weer terugkomen. Opvallend aan dit voorbeeld van de verschillende wandtegels keuken voorbeelden in deze lijst, is dat ook de planken betegeld zijn.


De planken zijn met dezelfde tegels betegeld als de gehele achterwand van de keuken. Deze achterwand heeft een moderne industriële look, waarbij verschillende patronen en materialen met elkaar worden gecombineerd. Op de foto hierboven zien we een combinatie van Mediterrane tegels met verticale houten planken.


Een achterwand die perfect past bij de stalen afwerking van de keuken. De tweede optie is dus keuken achterwand tegels. Als we voor het tegelen gaan, dan moeten we ook nog nadenken hoe we dat dan gaan doen. We zijn er denk ik wel uit over de soort tegels , namelijk eenvoudige minimalistische witte vierkante tegels met bijbehorende witte voegen.


Tegeltjes op de achterwand van uw keuken maken uw keuken écht af. Naast dat ze de keuken opleuken, zijn ze ook nog eens ontzettend praktisch. Met een natte doek verwijdert u eenvoudig kookspetters achter de kookplaat. Populair zijn kleine keukentegels, zoals mozaïektegels of metrotegels.


Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf. Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen.

Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. De tijd van een achterwand die helemaal werd betegeld met 15×15- tegels ligt ver achter ons. Maak je keuze uit ons ruime assortiment.


Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Tegels en achterwanden zijn vaak een heikel punt in een keuken. Deze hebben een bepaalde kleur die verouderd is, die niet meer bij uw smaak of interieur past of die na het wrappen van uw keuken uit de toon valt. Wist u dat wij ook tegels kunnen wrappen? Vroeger werd er vooral gekozen voor tegels op de achterwand van een keuken.


Niet gek, want ze zijn makkelijk schoon te maken en vaak ook tijdloos. Zo staan tegels met meer aardse tinten heel warm in een landelijke keuken. Maar witte tegels , donkere tegels of tegels met meer kleur kunnen ook erg goed uitpakken. Een veelvoorkomende trend op het moment is een authentieke achterwand in de keuken.


Binnen dit bord kun je inspiratie opdoen voor een mooie achterwand. Ik keek er heel erg naar uit om de achterwand van de keuken te tegelen! In ons vorige huis tegelde we voor het eerst (deze badkamer!) en dat was zó leuk om te doen!


Verbouwen is eigenlijk maar saai. Het duurt vaak lang voordat je echt resultaat ziet. Totdat je dingen gaat doen als tegelen! Je ziet gelijk verschil en dat geeft zoveel voldoening.


Hij moet niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook mooi zijn. Keukenwanden zijn te verkrijgen in heel wat materialen en kleuren. De achterwand in de keuken zorgt ervoor dat je muur bespaart blijft van vet en vuil.


KitchenAid KOL Tegels Kuhlmann Keukens Lapitec. Wanneer je aan het koken bent, gebeurt het wel eens dat er eten op de achterwand van de keuken spat. Het is dan natuurlijk ideaal wanneer je de achterwand makkelijk schoon kunt maken. Over een achterwand van tegels , aluminium, RVS of een glazen achterwand haal je eenvoudig een doekje.


Tegels zetten is bovendien een vak apart: de vlakverdeling, het zagen en het haaks- en vlak zetten luistert erg nauw. Als je na enkele jaren uitgekeken bent op een kunststof keuken achterwand , dan kun je het complete wandpaneel in één geheel demonteren en de nieuwe achterwand weer op dezelfde plek monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts