woensdag 19 april 2017

Anti inkijk folie

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen.

Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is? In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti - inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd. Het is ideaal om te plaatsen in de badkamer, woonkamer of op kantoor.


Dit is vaag en zal al bij een afstand van 10cm nog minder worden. Let op: hoe beter het contrast licht naar donker is, hoe beter de folie werkt. Zonwerende folie , Veiligheidsfolie, Anti-Inkijk folie , Kleurfolie, U.

Anti-Inkijk Folie is een dunne polyester folie die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd. Ook spiegelende zonwerende folies hebben een anti -inkijkwerking, maar behouden een vrij uitzicht naar buiten (bedenk: de anti -inkijkwerking verdwijnt als het buiten donker is). Deze folie is ideaal voor bedrijven, (tussen)ruimtes en woningen waar het niet gewenst is dat er naar binnen wordt gekeken. Onze anti inkijkfolie is geschikt om hele ramen mee te blinderen maar u kunt ook kiezen voor een gedeelte van de ruit of met een hele ruit met een. Goedkoopste van Nederland!


Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Op zoek naar Anti -meekijk displayfolie? De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging. Anti-inkijk folie , ook wel melkglas-, etched glass, privacy of zandstraalfolie genoem biedt de ideale oplossing voor kantoorgebouwen en woningen om meer privacy te verkrijgen.


De folie is duurzaam en krasvast en kan binnen of buiten worden toegepast. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar woning af te schermen voor de buitenwereld. Dit kan met opvallende en grote gordijnen, maar ook met subtiele en kleine stroken. Wat is voor jou de ideale anti - inkijk raamdecoratie?


En waarom bevalt deze je zo goed? Sunproof heeft deze dikke veiligheidsfolie dan ook inbraakvertragende folie genoemd. Inbraak kan natuurlijk nooit voorkomen worden, maar met inbraakvertragende veiligheidsfolie wordt het wel lastiger om ongevraagd binnen te komen.

Inmiddels zijn wij uitgegroeit tot een volwaardige webshop waarbij wij ook verschillende zonwerende folies en anti - inkijk folies aanbieden. Hoewel onze spiegelfolies enorm aan populariteit hebben gewonnen in de laatste jaren, zijn deze niet ideaal geschikt in elke situatie. Op warme dagen zorgt deze folie voor een verlaging van de binnentemperatuur met tot graden Celsius.


Zo bespaart u geld en beperkt u de milieubelasting. Met deze anti breuk folie zorgen we ervoor dat het glas aan elkaar blijft hangen. Spiegelfolie biedt geen bescherming tegen inkijk als het binnen lichter is dan buiten. Een van de meest duidelijke toepassingsgebieden zijn kinderdagverblijven en schoolgebouwen.


Ramen in kinderdagverblijven dienen tot een hoogte van 1centimeter boven de grond voorzien te zijn van veiligheidsglas of veiligheidsfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts