dinsdag 18 april 2017

Getemperd glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Het glas wordt verhit tot meer dan 6°C en vervolgens bij een zorgvuldig gecontroleerde snelheid afgekoel waardoor in het glas een grote spanning wordt opgebouwd.

In geval van breuk valt het glas uiteen in duizenden kleine fragmenten zonder scherpe randen. Het gebruik van een tafelblad in getemperd mat glas levert een zacht satijnachtig opperplak op. Het weerkaatst geen licht en het maakt vingerafdrukken zo goed als onzichtbaar. Geef je interieur een originele touch met deze twee ECLIPSE Nesttafels van gehard glas en zwart metaal. De rondheid en het bewerkte uiterlijk van deze twee zwarte, lage tafeltjes vullen elkaar perfect aan en staan elegant in een chique, klassiek interieur.


Monitorverhoger Getemperd Zwart Glas. Wanneer u veel met de computer werkt, is een goede werkhouding erg belangrijk. Wanneer u bijvoorbeeld teveel met uw rug voorovergebogen zit, kan dit rug- en nekklachten veroorzaken, maar ook zorgen voor vermoeidheid.

Afzuigkap van getemperd glas met display 6mm (zwart) online kopen bij vidaXL. Gehard glas , letselveilig en bovendien extra sterk! Glas geleidt de warmte slecht en dit heeft tot gevolg dat het relatief lang duurt voordat de kern van het glas deze temperatuur bereikt. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ getemperd ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.


Installatie van een gehard glas. Het aanbrengen van een glazen screen protector is ook een stuk makkelijker dan bij een display folie. In elke verpakking zit namelijk een alcoholgaasje, schoonmaakdoekje en een stof absorberende sticker. Als het display eerst grondig wordt schoongemaakt kan de glazen screen protector gemakkelijk worden aangebracht.


Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Al het glas wat in onze webshop wordt aangeboden is onafgewerkt.


Dit glas bestaat voornamelijk uit de stof silica of siliciumdioxide (SiO 2). Hoewel glas geen kristalstructuur heeft is het, net als veel kristallen, doorzichtig en treedt er in glas , net als in kristal, lichtbreking op. Een bekende glassoort, voor gebruiks- en (vooral) siervoorwerpen, wordt kristalglas of kortweg kristal genoemd. Vertalingen in context van getemperd glas in Nederlands-Frans van Reverso Context: We hebben een groot stuk getemperd glas dat het tegendeel aantoont.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Samsung Galaxy Tab E Lite 7.

LCD Screen Protector Guard voor inch Tablet door i-Tronixs-Clear (pakje) Klik op de afbeelding om te vergroten. Wij produceren 3-12mm gehard glas of toughed glas , is dit soort glas op grote schaal gebruikt in de bouw, decoratie, glazen tafel, en meubels. Als gevolg hiervan kan glas niet gesneden worden nadat het is getemperd.


Irish Coffee glas met een inhoud van cl. Ook kan dit wijnglas plotselinge temperatuurwisselingen aan (tot 1graden celcius). Vaatwasser en microgolfbestendig. Het mag niet toegepast worden waar iemand door het glas kan vallen, bij breuk ontstaat er immers een gat.


Tevens zijn de thermische eigenschappen uitermate geschikt om er zonder pardon een kopje koffie of thee op te zetten. Temperen is een techniek met een lange geschiedenis. Het proces werd in de oudheid overal toegepast, van Azië tot in Europa en Afrika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts