donderdag 27 april 2017

Markies elektrisch maken

Markies elektrisch maken

Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


Markies elektrisch maken

Van de buismotor gaat een kabel voor de voeding naar binnen, zonder deze kabel gaat het dus niet, want geen voeding is geen werking van de motor. A-Kwaliteit markiezen maken wij heel voordelig op maat. Ook bekleden wij opnieuw uw markiezen.


Bestel snel een eenvoudig online! Een meerwaarde voor uw woning: Door gebruik te maken van een elektrische markies wordt er voor gekozen om uw woning te voorzien van een vrolijke uitstraling. Wij maken het bedienen van uw zonnescherm ,screen, rolluik of markies , met slingers en optrek banden overbodig.


Markies elektrisch maken

Hieronder een aantal mogelijkheden. De markies is als extra optie te voorzien van een tijdklok of een zon- of windautomaat. Markiezen breder dan 5cm. Ruime keuzen in kleuren en stoffen.


Levering en montage door heel Nederland. Voor uw markies van Markant zonwering Den Bosch kunt u kiezen uit onze ruime collectie doeken van Swela, Dickson en Tibely. Buismotoren worden ook gebruikt om een rolluik met kunststof of aluminium (heroal) lamellen elektrisch te maken.


Markies elektrisch maken

Een markies aan de gevel geeft een extra dimensie aan de woning. Hoe bepaal ik welke elektromotor ik nodig heb? De diameter van de buis waarop het doek of de lamellen worden opgerol en de afmeting van het doek of het rolluik bepalen welke buismotor hiervoor het beste geschikt is.


Verhoog uw wooncomfort en maak eenvoudig uw rolluik, zonwering of gordijnen elektrisch ! Tumoco heeft voor u complete ombouwpakketten samengesteld waarmee u in een handomdraai uw rolluik, zonnescherm of gordijnen elektrisch maakt. Bij IntraSol kunt u uw markies zonnescherm op maat laten maken en voor een groot gedeelte geheel naar eigen smaak laten designen. Eveneens kunt u kiezen uit handmatig te gebruiken of elektrische markiezen. Zonneschermdoek vervangen en afstellen bij een elektrisch bediend zonnescherm. Toch kunt u de markies goed combineren met zowel een klassieke gevel als een huis met een meer moderne gevel.


Zeker de laatste combinatie zorgt voor een unieke uitstraling van uw huis. Maatwerk van handmatige en elektrische markiezen. U kunt uw markies zonwering op maat laten maken door IntraSol en zelfs grotendeels naar uw eigen smaak laten.


De hinderlijke zij-inval van zonlicht behoort daarmee tot het verleden. Wij hebben de markiezen in diverse uitvoeringen beschikbaar in onze webshop. Een groot voordeel van markiezen is dat de zijkanten gesloten zijn. Dit voorkomt dat er zonlicht via de zijkanten van uw zonnescherm naar binnen valt.


Zo heeft u op ieder moment van de dag profijt van uw markies , ook als de zon gedraaid is gedurende de dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts