maandag 24 april 2017

Wc spreuken

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Bekijk het bord Toilet spreuken van moniquevdmeerha op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Spreuken , Grappige teksten en Teksten. Beroemde uitspraken, spreuken , gezegden, quotes en wijsheden. In deze donkere hallen waar geen vogel zingt laat de mens wat vallen wat behoorlijk stinkt. Bestel hier uw favoriete spreuktegel.


Voor elke gelegenheid een passende spreuk. Op zoek naar leuke spreuken en wijsheden die leuk zijn voor in het toilet? Spreuk WC , een groot overzicht en prachtige tegeltjes vind je hier.

Zo kan je bijvoorbeeld grappige tegeltjes laten maken met een mooie WC spreuk erop, een mooie afbeelding en nog vele andere leuke producten. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie spreuk of cadeau. Uw eigen grappige spreuk op een tegeltje.


Uw tegeltje met spreuk eenvoudig besteld en zeer snel in huis! Probeer onze editor voor leuke tegeltjeswijsheden! TIP) Toilet gedicht nodig?


Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. Spreekwoorden en gezegden met Water. Ook uitdrukkingen en spreuken over water, met de betekenis meteen onder het spreekwoord. WC - bordjes die niet in hokjes denken - Froot.


U wordt verzocht te gaan zitten op deze wc , Daar doet u degene die schoonmaakt en degene die na u komt, een groot genoegen mee! Staand urineren is niet fris, plas spettert in het ron belandt op bril, schoenen, broek en klettert op de grond. Dus op deze wc , zittend plassen aub!


Neem na het poepen de borstel ter hand en schrob het restant van.

Duits spreuken bordje toilet wc badkamer hart hartje. Het kan gemakkelijk dat je dagelijks meer dan een kwartier op het toilet zit. WC -bordjes die ongetwijfeld voor lange rijen kunnen zorgen.


Het zou dan ook maar suf zijn om die ruimte saai in te delen. Dat kun je doen door kekke lampjes op te hangen, een bijzondere vloer te kiezen óf door een grappig wc -bordje op te hangen. Het leven op de wereld beter en mooier maken. Je idealen verwezenlijken doe je door er dagelijks een kasteel van te metselen.


Genoeg spreuken om het toilet mee te versieren. Je kunt al deze toilet thema tegels op onze webshop bestellen. Ben jij niet zo van de poep en pies grapjes? Op Tegeltjeswijsheid vind je ook allerlei andere leuke gezegdes, spreuken en wijsheden. Je dagelijkse humor op een tegeltje.


Iedereen kent ze, de leuke keukentegels of wc tegeltjes met leuke teksten en uitspraken bij opa en oma aan de muur. Standaard hebben wij de maten klein (30cm x 30cm), medium (55cm x 55cm) en groot (110cm x 110cm). Mooie spreuken made by LM. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk , wijsheid of gezegde.


Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts