maandag 24 april 2017

Aquamarijn clien z

Het is wintersale bij OverhemdenOnline, nú kortingen tot wel op het hele assortiment! Stijlvolle Cavallaro heren vesten. Scherp geprijs gratis bezorgd. Tot korting bij Schulte Herenmode tijdens onze wintersale.


Geef een Dagje Uit cadeau! Via onderstaande link vindt u het vervangende product. Bevat kokosolie voor extra bescherming. Na elke behandeling blijft op de ondergrond een dun beschermend en voedend zeeplaagje achter.


Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Maakt het mogelijk om je vloer of meubel regelmatig vochtig te reinigen. Met kokosolie voor extra bescherming. Het is een biologisch afbreekbaar, mild geurend onderhoudsmiddel op basis van hoogwaardige plantaardige zeep en natuurlijke oliën.


Simpel de vloerzeep toevoegen aan het dweilwater. Vandaag bestel vandaag verzonden. AQUAMARIJN CLIEN-Z VLOERZEEP BESCHRIJVING De plantaardige Clien-z vloerzeep is een reinigde en beschermende zeep voor u houten vloer of houten meubel. Het onderhoudsproduct heeft het meeste effect als u uw houten vloer of meubel regelmatig reinigt met Clien-z.


Voedend dweilmiddel speciaal voor het (licht) vochtig reinigen van met olie behandelde oppervlakken. Clien -R is volledig biologisch afbreekbaar en laat geen zeeplaagje achter. Dé online shop voor uw parket. Verras haar met een Dagje Uit cadeau! Het is te verkrijgen in twee kleuren, naturel en wit.


Aquamarijn clien z

Het is oplosmiddelvrij en vormt een beschermlaag van zeep. Hierna is uw vloer weer beter bestand tegen vuil en vlekken. Clien-Z Wit wordt geleverd zolang de voorraad strekt. De Clien-z vloerzeep is een kwaliteitsproduct op basis van plantaardige zepen, natuurlijke oliën en water en is volledig biologisch afbreekbaar.


Clien-z is bedoeld voor Corcol Royl olie 2k behandelde vloeren. Het is een neutrale reiniger speciaal voor het (licht) vochtig reinigen van met olie en wax etc. Aquamarijn clien-Z € 1In. Het is een intensieve reiniger voor het verwijderen van zeepresten, vuil en vlekken.


Uw bestelling wordt Gratis verzonden vanaf 2binnen Nederland. Revol is geurarm, zeer diep indringend en zeer goed vuil- en waterafstotend. Verbruik: liter per 80m2. Natuurlijke houtzeep voor geoliede oppervlakken.


Uw zoektocht naar een goedkope eiken houten vloer eindigt bij De Vloeren Kenner B. Eiken lamelparket, laminaat en pvc vloeren behoren tot ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts