woensdag 12 april 2017

Kunst ophangsysteem

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Koop bij Fabrikant STAS met jaar garantie. Kunst ophangsysteem voor verschillende soorten kunst.


Een ophangsysteem kan voor veel verschillende soorten kunst worden gebruikt om de kunst. Eenmaal een makkelijk schilderij ophangsysteem gemonteer hoeft u daarna nooit meer te boren wanneer u wilt gaan wisselen.

Achter KUNSTOPHANGEN gaat een team van verschillende experts schuil die al ruim jaar ervaring hebben in de ophang systemen voor schilderijen maar ook in de galerie en kunst wereld. De STAS j-rail max galerie rail is eenvoudig en robuust. De dikke aluminium profiel draagt ladingen tot 1kg per meter. Het systeem biedt ook een extra beveiliging en bescherming tegen diefstal. Met behulp van verschillende accessoires, kan de rail worden uitgebreid tot een anti-diefstal ophangsysteem voor kunst.


Een kunst ophangsysteem is een goede manier om uw schilderijen, tekeningen, foto’s en andere kunst op te hangen. Met een kunst ophangsysteem bent u er zeker van dat uw kunst stevig en veilig aan de muur hangt.

De voordelen van een kunst ophangsysteem. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met ophangdraden en haken. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst , schilderijen of fotolijsten op te hangen. Ophangsysteem voor schilderijen en fotolijsten: ophangen zonder boren! Door een schilderij ophangsysteem te gebruiken hoeft u bovendien nooit meer lelijke gaten in de muur te boren.


Onze website bevat talloze oplossingen om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen. Naast montagevideo’s treft u diverse ideeën en tips aan voor het ophangen van kunst. Na het monteren van de ophangrail of ophangsysteem hoeft u geen gaatjes meer te boren in uw muur, altijd makkelijk ophangen en wisselen van uw kunst , fotolijsten etc. Er zijn complete pakketten met ophangsystemen, deze bevatten zowel de rails, de ophangdraden en de haken om snel van start te gaan.


Of u komt nog gewoon nog eens een extra haakje of beugeltje halen als er dat onverhoopt toch nog nodig zou zijn. Eenvoudig en professioneel uw kunst ophangen en verlichten is nu een fluitje van een cent. Onze ophangsystemen met verlichting bieden flexibiliteit en gebruiksgemak.


Atelier Oude Rijn is officieel dealer van de ophangsystemen van STAS.

In een mum van tijd worden de spots in de schilderijrail geplaatst waarna u uw schilderij ophangt. Uw woonkamer lijkt wel een museum. Dit concept is het schilderij ophangsysteem dat naast de rail bestaat uit ophangdraden en ophanghaken. Dat kan een schilderij zijn, een fotolijst, tekening of poster.


Hoe kunt u deze wanddecoratie het beste ophangen en wat zijn de mogelijkheden? Kiest u voor een ophangsysteem met rail of juist niet? Onze schilderij ophangsystemen voor aan het plafond zijn eenvoudig de bevestigen, gemakkelijk weg te werken. Ze zijn geschikt voor het ophangen van vrijwel al uw schilderijen, kunst en lijsten. Bestel uw schilderij ophangsysteem voor plafond vóór 13:uur en u heeft hem morgen al in huis!


De wandsystemen zijn in drie categorieën te verkrijgen: Basis ophangsysteem , professioneel ophangsysteem en ophangsysteem met verlichting. Wat is een ophangsysteem ? Een spiegel zonder lijst hang je niet zomaar op. Hoe bevestig je de spiegel dan? Simpel, met een zogeheten ophangsysteem.


Hoe werkt een ophangsysteem ? Je plakt de metalen platen aan de bovenzijde van de spiegel. Online een schilderij ophangsysteem kopen is simpel via onze webshop. Deze keuzehulp kunt u gebruiken als u niet precies weet wat u nodig heeft.


Door uw wensen aan te geven, wordt het resultaat getoond dat aan uw wensen voldoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts